Index / Gezondheid / Hoe Vergelijk Varilux en Shamir Progressieve Lenzen

Share This Post

Gezondheid

Hoe Vergelijk Varilux en Shamir Progressieve Lenzen

Tegen de tijd dat je in je jaren '40, zal je waarschijnlijk wat moeite proberen om kleine lettertjes te lezen opmerken. De website van Ohio State University Medical Center merkt op dat presbyopie, een verminderd vermogen om in de buurt van objecten t

Advertisement

Tegen de tijd dat je in je jaren '40, zal je waarschijnlijk wat moeite proberen om kleine lettertjes te lezen opmerken. De website van Ohio State University Medical Center merkt op dat presbyopie, een verminderd vermogen om in de buurt van objecten te zien, uiteindelijk raakt iedereen door de leeftijd van 50. Het kiezen van de juiste progressieve lens voor presbyopie is uitdagend; de verscheidenheid van de beschikbare functies is overweldigend. Ook wel no-lijn of onzichtbaar bifocale, multifocale brillenglazen zoals Varilux en Shamir hebben specifieke eigenschappen die hen onderscheiden. Het vergelijken van de twee soorten lenzen helpt u om te beslissen welke no-lijn bifocale het beste werkt voor uw situatie.

Stap 1

Onderzoek en leren hoe multifocale brillenglazen werken. Progressieve lenzen of PAL zijn ontworpen om een ​​natuurlijke vorm van visie te geven met een soepele overgang afstand van om in de buurt, maar alle vriendjes hebben een klein gebied van onscherpte waar de macht veranderingen afstand van te sluiten. Progressieve lenzen zijn verkrijgbaar in twee belangrijke stijlen. Een stijl heeft een bredere gang, ook wel een kanaal, dat is de middelste gebied dat helpt bij het gebruik van de lenzen meer voor het lezen at arm's length. Dit zou onder meer het dashboard van een auto of een computerscherm die zit op een bureau.
Het andere type heeft een bredere leeshoek in de bodem van de lens en is beter voor detail werk en uiterst kleine druk.

Stap 2

Ga naar de website Shamir en bekijk de andere stijl van lenzen en ook kijken via hun Vision 101 educatieve informatie. Met ingang van 2010, Shamir maakt negen verschillende stijlen van Pals, met inbegrip van een op maat gemaakte stijl lens die optische nauwkeurigheid verbetert. Onderzoek de kenmerken van de Genesis, Piccolo, Attitude, Office, Element, Spectrum, Creation, Freeform en Autograph lenzen. Elke stijl helpt met verschillende soorten visie behoeften en wat werk beter met verschillende soorten recepten. De Piccolo werkt beter voor kleinere frames en de Genesis lens is ontworpen voor een betere perifere visie. De schepping progressieve is een vlakkere lens gebruikt voor minimale vervorming. De Shamir Office is ontworpen met een kleinere leeshoek en een breder mid-range lens voor mensen die meer te lezen op een afstand, zoals kunstenaars, mechanica, en muzikanten. De Autograph en andere stijl van multifocale brillenglazen gebruik maken van de nieuwste technologie om aangepaste ontwerp lenzen op basis van uw specifieke wensen recept. Een paar van Shamir op maat gemaakte lenzen te koop voor ongeveer $ 300 tot $ 700, afhankelijk van het recept, extra functies, zoals verven of andere coatings en waar ze zijn gekocht.

Stap 3

Bezoek de Varilux website en lees via de veelgestelde vragen, productomschrijvingen en gebruik maken van de Varilux ervaring om verschillende progressieve lens stijlen te proberen. Met ingang van 2010, Varilux maakt zeven verschillende progressieve lenzen, en sommige van de stijlen zijn beschikbaar met op maat gemaakte functies zoals Shamir lenzen. De Physio progressieve is vergelijkbaar met High Definition televisie. De lenzen bieden wat Varilux verwijst als 'High Resolution "visie en hebben scherper detail. De Comfort progressieve lenzen zorgen voor een natuurlijke visie en werken goed voor het zien van digitale apparaten zoals mobiele telefoons of e-readers duidelijker. De Ipseo is een speciaal ontworpen lens die beeldstabilisatoren heeft. Varilux heeft een lijn van progressieven genaamd Occupational dat specifieke behoeften in de lens van het ontwerp op te nemen. The Road Pilot is een goede progressieve voor iemand die doet veel van het rijden, de Sport lens werkt goed voor een actieve levensstijl en de Computer lens is een goede progressieve voor kantoorwerk. Varilux lenzen kosten ongeveer gelijk Shamir lenzen bij het vergelijken vergelijkbare kenmerken. Varilux glazen detailhandel voor ongeveer $ 300 tot $ 700 per paar.

stap 4

Een bezoek aan een lokale optiekketen kantoor of oogzorg practitioner en vragen om demonstraties van Varilux en Shamir lenzen te zien. Veel opticiens en optometristen hebben educatief materiaal en hands-on tools die u toelaten om verschillende kenmerken van no-lijn lenzen verkennen zonder kosten.

Share This Post