Index / Tuin / Hoe Vergelijk prijzen van Zero Turn maaiers

Share This Post

Tuin

Hoe Vergelijk prijzen van Zero Turn maaiers

Zero-turn grasmaaiers rijden maaiers ontworpen in een volledige radius van 360 graden te draaien, zonder vooruit of achteruit beweging, zodat de machinist de machine te draaien in een zeer beperkte ruimte. Net als bij elke andere vorm van het rijden

AdvertisementZero-turn grasmaaiers rijden maaiers ontworpen in een volledige radius van 360 graden te draaien, zonder vooruit of achteruit beweging, zodat de machinist de machine te draaien in een zeer beperkte ruimte. Net als bij elke andere vorm van het rijden grasmaaier tractor, zero-turn maaiers zijn er in verschillende maten met verschillende aantallen messen en blade maten en variƫrende pk (HP) in de motor. Als er een zero-turn maaier komt ook met een gras zakken gehechtheid, kan de capaciteit ook verschillen in vergelijking met de andere modellen die bij een bepaalde prijsklasse.

Evalueer de plaats waar de zero-turn maaier gebruikt zal worden. Noteer gras dikte en als de maaier zal moeten heuvels beklimmen. Als het gras is vrij dik en het onroerend goed of onroerend goed waarop de maaier gebruikt zal worden bevatten veel heuvels, zal een zero-turn maaier met meer vermogen in de motor te wensen over - over het algemeen 18 pk of hoger.

Vergelijk zero-turn maaier modellen met motoren die het gewenst is om de klus te klaren met een minimum aan moeite te krijgen pk. Als er twee maaiers van belang met dezelfde pk, maar met verschillende maten bladen, kies degene met de langste messen onder het dek, zodat meer werk kan worden gedaan in een kortere periode van tijd, terwijl het volle gebruik te maken van de pk's wordt betaald voor .

Selecteer een zero-turn maaier met hydraulische besturing en aandrijving voor minder mechanische reparaties. Hydraulische zero-turn maaiers gebruik hydraulische vloeistof onder druk te sturen en de machine voort te bewegen met een minimum aan bewegende delen te slijten. Hoewel deze vorm van zero-turn maaiers iets duurder kan zijn, is de prijs maakte alles weer goed met minder downtime en minder reparaties in vergelijking met versnellingsbak of riem aangedreven zero-turn maaiers.

Het zero-turn maaier je eindigen met dient zakken mogelijkheden hebben, en de grootste dek grootte en blade grootte en het hoogste vermogen in vergelijking met andere modellen in dezelfde prijsklasse. Met dergelijke zorgvuldige vergelijking, is het mogelijk om de maaier de laagste kosten mogelijk op korte termijn als op lange termijn te krijgen.

Hints

Het kan nuttig zijn langs een potlood en notebook te nemen om aantekeningen van andere naam merken en modellen te maken. Maak kolommen label "Merk / Model ',' Horsepower," "Aantal Blades", "Lengte van de Blades", "prijs", "Opzakken Capable? ' en "hydraulische aangedreven?" Op deze manier zul je in staat om visueel ter plaatse de beste maaier tegen een bepaalde prijs in vergelijking met de anderen.

Share This Post