Index / Persoonlijke financiën / Hoe Vergelijk prijzen van USPS & Other Mail Boxes

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe Vergelijk prijzen van USPS & Other Mail Boxes

De United States Postal Service (USPS) en andere bedrijven bieden mailbox diensten voor consumenten. Echter, je moet de prijs, de grootte en extra diensten te vergelijken om te bepalen welk bedrijf de beste waarde voor je voorziet. prijzen Veel mailb

AdvertisementDe United States Postal Service (USPS) en andere bedrijven bieden mailbox diensten voor consumenten. Echter, je moet de prijs, de grootte en extra diensten te vergelijken om te bepalen welk bedrijf de beste waarde voor je voorziet.

prijzen

Veel mailbox diensten baseren hun prijzen op het gebied waar je woont, dus je moet naar een lokale mailbox dienst locatie te bellen om een ​​nauwkeurige offerte te krijgen. USPS brievenbussen hebben een aantal van de laagste tarieven, te beginnen bij $ 12 voor zes maanden in 2010. Remote mailbox adressen beginnen rond de $ 10 per maand en UPS rekent ongeveer $ 10 per maand voor het goedkoopste vak.

Grootte

Voordat u zich aanmeldt een overeenkomst met een mailbox, factor in de grootte van de doos. Als u eigenaar bent van een klein bedrijf of anticiperen op grote hoeveelheden e-mail, kan het goedkoper zijn om een ​​grotere doos te krijgen van een andere mailbox of naar een Internet mailbox te gebruiken in plaats van de aankoop van meerdere dozen uit de USPS. UPS biedt een grote 1 voet box huren voor ongeveer $ 25 per maand (vanaf 2010).

Aanvullende diensten

USPS bieden verzenden en ontvangen. Echter, andere mailbox diensten extra diensten die de extra kosten waard kan zijn. Bijvoorbeeld, The UPS Store en haar dochteronderneming Mail Boxes Etc., bieden u een adres, pakket kennisgeving, ze accepteren mail van alle vervoerders en je kunt bellen om te controleren of je hebt mail. Mailbox Forwarding biedt een externe mailbox adres waar u al uw post online kunt bekijken en doorsturen naar elke locatie in de wereld en een functie om e-mail automatisch te vernietigen met vertrouwelijke informatie en het gebruik van de fax.

Share This Post