Index / tech / Hoe Vergelijk Bestanden op twee harde schijven

Share This Post

tech

Hoe Vergelijk Bestanden op twee harde schijven

Als u twee harde schijven en dezelfde bestanden die zijn opgeslagen op beide, kunt u de bestanden 'gegevens in Windows te bekijken om basisinformatie voor beide versies te vergelijken. Dit soort vergelijkingen kunt u het nieuwere bestand te identific

Advertisement

Als u twee harde schijven en dezelfde bestanden die zijn opgeslagen op beide, kunt u de bestanden 'gegevens in Windows te bekijken om basisinformatie voor beide versies te vergelijken. Dit soort vergelijkingen kunt u het nieuwere bestand te identificeren en te bepalen welke u wilt behouden.

Kenmerken

Met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt bekijken en selecteer 'Eigenschappen'. Doe dit met beide bestanden, zodat Windows u een side-by-side vergelijking van beide bestanden te tonen. Een gewijzigde datum, aanmaakdatum en eigenaar van het bestand behoren tot de genoemde voor de bestanden eigenschappen.

Betekenis

Een gespiegelde schijf bevat een kopie van alle bestanden op uw primaire harde schijf. Gebruik een side-by-side vergelijking van de bestanden te bekijken die kopie is de meest recente. U kunt vervolgens bewerken of verplaatsen van de meest recente file, die typisch is de meer actieve bestand.

overwegingen

Virussen en andere malware kan corrupte bestanden. Open elk bestand dat u wilt vergelijken om te zien voor welke corruptie. Zorg ervoor dat u kopiƫren of het bestand dat niet is beschadigd en bevat de meest recente informatie voor het bedrijfsleven of andere productiviteit van processen te verplaatsen.

Share This Post