Index / tech / Hoe verander ik mijn Start Menu Icons?

Share This Post

tech

Hoe verander ik mijn Start Menu Icons?

U kunt de band van de pictogrammen op uw menu "Start". Het is mogelijk om je eigen iconen te maken, maar het vereist speciale grafische software en extra tijd. Gelukkig, Microsoft Windows bevat bibliotheken van pictogrammen die u kunt gebruiken

AdvertisementU kunt de band van de pictogrammen op uw menu "Start". Het is mogelijk om je eigen iconen te maken, maar het vereist speciale grafische software en extra tijd. Gelukkig, Microsoft Windows bevat bibliotheken van pictogrammen die u kunt gebruiken om pictogrammen die u niet wilt vervangen. Het pictogram wordt vervangen op het menu "Start" en op het bureaublad. Er zijn minstens drie pictogram bibliotheken in Windows. Je zult een bibliotheek die pictogrammen die worden gebruikt voor systeembestanden is te vinden. Een ander icoon bibliotheek heeft andere iconen die je kunt gebruiken, ook.

Eerste Icon Library

Klik op de knop "Start".

Verplaats de pijl naar het menu-item dat u wilt wijzigen en klik met de rechtermuisknop. Selecteer "Eigenschappen" in het menu.

Klik op "Change Icon" van het tabblad "Snelkoppeling". Vul dit adres in de ruimte aan de linkerkant van de knop 'Bladeren': ".% SystemRoot% \ system32 \ shell32.dll" Klik op de knop "OK". Klik op "Change Icon."

Druk op de schuifbalk pijlen aan de onderkant naar de bibliotheek van de iconen van Microsoft te zien. Kies een nieuw pictogram dat u wilt gebruiken voor het Start menu-item geselecteerd. Klik op dat icoon en druk op "OK."

Klik op "Apply" op het tabblad "Snelkoppeling". Klik op 'OK'. Klik op de knop "Start" om uw nieuwe icoon bekijken en noteer het nieuwe pictogram op het bureaublad of de snelkoppeling was er al.

Second Icon Library

Selecteer een ander pictogram uit een andere bibliotheek door te klikken op de knop "Start".

Verplaats de pijl naar het menu-item dat u wilt wijzigen en klik met de rechtermuisknop. Selecteer "Eigenschappen" in het menu.

Klik op "Change Icon" van het tabblad "Snelkoppeling". Vul dit adres in de ruimte aan de linkerkant van de knop 'Bladeren': ".% SystemRoot% \ system32 \ moricons.dll" Klik op de knop "OK". Klik op "Change Icon."

Druk op de schuifbalk pijlen aan de onderkant naar de bibliotheek van de iconen van Microsoft te zien. Kies een nieuw pictogram dat u wilt gebruiken voor het Start menu-item geselecteerd. Klik op dat icoon en druk op "OK." Klik op "Apply" op het tabblad "Snelkoppeling". Klik op 'OK'.

Verander het pictogram in de / menu "Start" "Alle Programma's" voor consistentie als je wilt. Klik op "Start"; "Alle Programma's"; selecteer uw programma; klik met de rechtermuisknop op het pop-out menu; selecteer "Eigenschappen." Selecteer "Change Icon"; voert u het adres van het icoon bibliotheek (bijvoorbeeld "% SystemRoot% \ system32 \ moricons.dll"); klik op de knop "OK"; klik op 'Pictogram wijzigen. " Selecteer uw pictogram en druk op "OK."

Share This Post