Index / tech / Hoe verander ik mijn CSS Menu van horizontaal naar verticaal?

Share This Post

tech

Hoe verander ik mijn CSS Menu van horizontaal naar verticaal?

Een CSS-menu wordt gemaakt door het toevoegen van CSS-stijl om een ​​HTML ongeordende lijst. Ongeordende lijsten worden gemaakt door een opening "<ul>" en sluiten "</ ul>" tag, welke lijst items omsluiten. Elk item in de li

Advertisement

Een CSS-menu wordt gemaakt door het toevoegen van CSS-stijl om een ​​HTML ongeordende lijst. Ongeordende lijsten worden gemaakt door een opening "<ul>" en sluiten "</ ul>" tag, welke lijst items omsluiten. Elk item in de lijst wordt gemaakt door "<li> 'en' </ li>" labels. Wanneer lijst items in een ongeordende lijst een "inline" CSS-weergave eigendom zijn toegewezen, zullen ze weer te geven in een horizontale rij, het creëren van een horizontale CSS menu. Om de horizontale CSS menu in een verticale menu te wijzigen, moet u de CSS-weergave woning aan "blok", die zal leiden tot de lijst met items om verticaal te stapelen veranderen.

Open de webpagina bestand dat de CSS-stijl code voor uw horizontale menu in een HTML- of teksteditor bevat. Om de webpagina bestand in de Windows standaard tekst editor te openen, met de rechtermuisknop op het bestand en klik op 'Openen met'. Klik op "Kladblok" of "WordPad" uit de lijst programma te selecteren en klik vervolgens op "OK."

Zoek het item in de lijst CSS-stijl verklaring. Het item in de lijst CSS-stijl verklaring regelt de stijl van elk item in het menu. Het begint met de naam of ID toegekend aan de NOS menu, voorafgegaan door een "." of "#", gevolgd door "li". Bijvoorbeeld, als de ID van de CSS menu is "navbar," het item in de lijst CSS-stijl verklaring zal worden weergegeven als "#navbar li".

Zoek de "weergave: inline;" tekst in het item in de lijst CSS-stijl verklaring.

Vervang de "inline" tekst met "block," zodat het volledige scherm eigenschap wordt weergegeven als "display: block;".

Klik op het menu "Bestand" en vervolgens op "Opslaan."

Share This Post