Index / Huis / Hoe veel wasmiddel te gebruiken in Front-Loader Wasmachine

Share This Post

Huis

Hoe veel wasmiddel te gebruiken in Front-Loader Wasmachine

Front-loading wasmachines zijn de meest efficiënte wasmachines beschikbaar. Niet alleen hebben ze minder water gebruiken, maar ze sneller draaien ook dan conventionele top-loading wasmachines, wringen uit meer water, dus wasserij heeft minder tijd in

AdvertisementFront-loading wasmachines zijn de meest efficiënte wasmachines beschikbaar. Niet alleen hebben ze minder water gebruiken, maar ze sneller draaien ook dan conventionele top-loading wasmachines, wringen uit meer water, dus wasserij heeft minder tijd in de droger. Front-loading wasmachines vereisen ook minder wasmiddel, en de meeste gebruik alleen high-efficiency (HE) wasmiddel.

Waarom de noodzaak voor minder wasmiddel

Een front-load wasmachine verbruikt minder water dan conventionele top-load wasmachines. Top-loading ringen zijn ontworpen om te vullen met water dat is gecombineerd met detergent om veel sop te creëren; zeepsop en zeep schone kleren en vervolgens de machine draait de kleren te krijgen uit het vuile water. Omgekeerd, een front-loading machine wast kleding zonder dat veel zeep en zeepsop. Het maakt gebruik van meestal water en stoom met een bescheiden hoeveelheid zeep om diepe schone kleren en dan draait op een hoger percentage van de snelheid om het overtollige water uit wasgoed te verwijderen.

High Efficiency Wasmiddel

HE wasmiddel is speciaal gemaakt voor laag water wasmachines, zoals voorladers. Het produceert minder zeepsop dan conventionele wasmiddel, maar net genoeg om kleding te reinigen met minder water. Kijk voor een wasmiddel duidelijk gemarkeerd "HE" op de buitenkant label. Ze zijn verkrijgbaar bij supermarkten en winkels die huishoudelijke schoonmaakmiddelen producten te verkopen. HE wasmiddelen worden meestal aangeboden in poeder en vloeibare vormen.

Bedrag te gebruiken

Front-loading wasmachine fabrikanten meestal raden het gebruik van alleen HE wasmiddel in hun machines. De specifieke hoeveelheid wasmiddel hangt af van de hoeveelheid wasgoed, wasgoed bodemgesteldheid en het water type. Meet het wasmiddel volgens de instructies van de fabrikant van het product voor belading. Kleinere ladingen vergen minder wasmiddel dan grotere. Bijvoorbeeld, 1/2 kap vol met vloeibaar wasmiddel of minder is meestal prima voor kleinere ladingen terwijl een grotere lading vereist vaak bijna een volledige cap van vloeibaar wasmiddel. In bepaalde gevallen moet u mogelijk kleine aanpassingen aan te bevelen metingen te verrichten. In het algemeen, de vuiler de waslading, hoe meer wasmiddel nodig. Bovendien, hard water vereist doorgaans iets meer wasmiddel dan zacht water aan het voortbrengen van hetzelfde reinigingsvermogen.

overwegingen

Hoewel verleidelijk, geen gebruik maken van gewone wasmiddel gemaakt voor conventionele wasmachines in uw front-loading wasmachine. Het produceert teveel schuim dat de lagers van de machine kunnen beschadigen. Bovendien, regelmatige wasmiddel creëert soms een film in de machine en wasgoed bij gebruik in voorladers. Mettertijd kan de film veranderen in vorm. Maakt niet uit wat wasmiddel u gebruikt, vegen van de wastobbe regelmatig met een schone doek om zeep residu dat zou kunnen hebben opgebouwd te verwijderen.

Share This Post