Index / Huis / Hoe vastbinden van een stacaravan Strap

Share This Post

Huis

Hoe vastbinden van een stacaravan Strap

Stacaravan bandjes helpen om te voorkomen dat hoge winden uit ontwrichten uw stacaravan, die schade, letsel en het verlies van levens te voorkomen. Stacaravan riemen zijn bevestigd aan speciaal ontworpen ankers, die in de grond worden gedreven, waard

AdvertisementStacaravan bandjes helpen om te voorkomen dat hoge winden uit ontwrichten uw stacaravan, die schade, letsel en het verlies van levens te voorkomen. Stacaravan riemen zijn bevestigd aan speciaal ontworpen ankers, die in de grond worden gedreven, waardoor de stacaravan naar de plek waarop het rust verankeren. Voorschriften voor stacaravan bandjes kunnen verschillen van regio tot regio. Ken uw plaatselijke voorschriften bij het vastbinden van uw stacaravan.

Wat je nodig hebt

  • ankers

    Turnbuckles

    Metalen staaf

Bepaal welk type stacaravan band die u gebruikt. Oudere modellen van stacaravans eisen riemen die volledig over de top van het huis, het vastbinden het naar beneden. Nieuwere modellen hebben bandjes die het niet nodig om volledig te gaan over het huis als gevolg van de structuur van het huis.

Plaats ankers in de grond rondom de stacaravan. Hoewel het aantal ankers die nodig zijn verschillen tussen de regio's en het model van de stacaravan, kan het geen kwaad om extra ankers en extra bandjes te voegen. De typen ankers die kunnen worden gebruikt zijn concrete deadman ankers, avegaar ankers, rijden ankers en ankers in beton klappen.

Positie bandjes over het dak spanten als je met behulp van riemen die gaan over de bovenkant van de stacaravan. Dit helpt te verdelen de kracht waarmee de tie-down riem houdt de mobile home veilig.

Bevestig het uiteinde van de band aan een spanschroef. Een spanschroef kan worden verscherpt om de spanning op de riem te vergroten en haal de speling. Voor een frame vastzetten, moet de hoek tussen de band en het verticale vlak van het anker ongeveer 45 graden.

Bevestig de spanschroef aan het einde van het anker. Draai de spanschroef aanpassing tot de riem strak. Sommige spanschroeven vereisen een metalen staaf te voegen. Roteren van de stang trekt de spanning op de riem.

Ga verder met de andere bandjes op de stacaravan, ze bevestigen aan spanners en ankers. Ga terug en controleer alle van de bandjes. Het aanhalen van een band van invloed kunnen zijn van de spanning op een riem op een andere positie van de stacaravan.

Hints

Extra banden kunnen een groter gevoel van veiligheid te bieden bij hoge windsnelheden. Neem contact op met een lokale gebouw inspecteur om ervoor te zorgen die je hebt ontmoet plaatselijke bouwverordeningen.

Spanschroeven moeten gelast ogen of vervalste ogen in plaats van haken, omdat de haken kan glijden. Stacaravan bandjes helpen om te voorkomen dat wegblazen tijdens harde wind. Echter, ze niet garanderen dat de schade zal optreden. Bijvoorbeeld, als er een directe hit van een categorie 5 orkaan, de kans dat schade ontstaat is sterk toegenomen.

Share This Post