Index / Cars / Hoe vastbinden van een motorfiets in een pick-up

Share This Post

Cars

Hoe vastbinden van een motorfiets in een pick-up

Af en toe kunt u gewoon gebruik maken van je truck naar uw motorfiets vervoeren, in plaats van een aanhangwagen. In dat geval eigenlijk om de motor in de achterkant van de vrachtwagen en waardoor het veilig kan hele prestatie zijn. Echter, als je een

AdvertisementAf en toe kunt u gewoon gebruik maken van je truck naar uw motorfiets vervoeren, in plaats van een aanhangwagen. In dat geval eigenlijk om de motor in de achterkant van de vrachtwagen en waardoor het veilig kan hele prestatie zijn. Echter, als je een kort proces voor het gemak en de veiligheid te volgen, kunt u rollen op de weg met uw fiets in de rug in no time at all.

Wat je nodig hebt

Motorcycle truck helling of stevige 8-op-1-foot board

2 motorcycle tie-downs

instructies

Reinig het bed van uw truck. Maak voldoende ruimte zodat de motor gemakkelijk en niet past schrobben op andere objecten. Zorg er ook voor dat er genoeg ruimte in de voorste hoeken van de tie-downs te verbinden met je bed haken.

Plaats uw motorfiets oprit of lange boord tegen de achterklep van uw truck. Als u gebruik maakt van een raad van bestuur, kan het verstandig zijn om een ‚Äč‚Äčandere persoon te helpen houden het op, terwijl u de fiets omhoog te trekken.

Voorzichtig rijden de fiets tot in het bed van de truck. Moet hij helemaal tot aan de achterkant van de cabine. Schakel de motor in neutraal.

Haak de niet-verstelbare uiteinden van de tie-downs om het bed te haken in uw truck. Zorg ervoor dat het open uiteinde van de haken worden geconfronteerd met de motorfiets. Dit voorkomt dat de tie-downs afglijdt de haken bed.

Haak de andere uiteinden van de tie-downs het stuur van de motorfiets. Zorg ervoor dat de band downs niet worden gedraaid in any way. Trek aan de aanscherping lipjes van de tie-downs om cinch onderaan de motor totdat de suspensie vrij wordt samengedrukt. Leg de beide zijden van de motor zo gelijkmatig mogelijk. Schud de motor om ervoor te zorgen dat het volledig veilig.

Zetten de achterklep van uw truck, indien mogelijk. Zo niet, zorg ervoor dat alles in de truck is beveiligd en zal niet schuif de rug.

Hints

Hebben de tie-downs in een bereik dat is gemakkelijk te grijpen voordat u de motor te trekken in de truck.

Zorg ervoor dat uw oprit niet naar beneden valt, terwijl u probeert om de fiets op de vrachtwagen te trekken.

Share This Post