Index / Huis / Hoe vaak Water Hammer arrestors moeten worden vervangen?

Share This Post

Huis

Hoe vaak Water Hammer arrestors moeten worden vervangen?

Ernstige shock kunnen optreden bij woningen sanitair bij hoge druk water een rol speelt. Goed geïnstalleerd hamer arrestors het verminderen van de kans op beschadiging van het sanitair systeem. "Shock kan voortijdige uitval van leidingen, boilers, wa

AdvertisementErnstige shock kunnen optreden bij woningen sanitair bij hoge druk water een rol speelt. Goed geïnstalleerd hamer arrestors het verminderen van de kans op beschadiging van het sanitair systeem. "Shock kan voortijdige uitval van leidingen, boilers, wasmachines en kleppen veroorzaken," zegt gezel loodgieter Tony Marinas.

Functie

Als het water door een pijp stroomt, het creëert beweging en druk. Beweging kan worden geregeld door vakkundige inbouw hammer arrestors buurt terugslagkleppen naast juiste plaatsing van palen, hangers en / of band. Een waterslagdemper zal de klep sluiten verzachten, waardoor het lawaai oorverdovend door adsorberen de schok van de klep werkt.

types

Waterslag arrestors (zuiger en de kamer stijlen) zijn beschikbaar voor residentiële en commerciële gebruik. Arrestors zijn van schroefdraad, gelijmd of gesoldeerd op de leidingen. Afhankelijk van piping design, verkrijgbaar in roestvrij staal, messing en koper, en / of PVC schema 80 materialen.

Lang leven

Roestvrij staal vervaardigd (kamer-stijl) water hamers zelden of nooit moeten worden vervangen en worden gegarandeerd voor het leven van het sanitair. In tegenstelling tot de zuiger-type eenheden, die bewegende delen, kamer-stijl arrestors hebben een bewezen track record, volgens Jay R. Smith Mfg. Company, een fabrikant van sanitair en drainage producten in de niet-residentiële bouw .. Piston-type waterslag arrestors zijn mechanische apparaten en zijn gevoelig voor storing zonder voorafgaande kennisgeving. Vervangingsintervallen zijn onmogelijk te voorspellen door verschillende factoren.

Share This Post