Index / Cars / Hoe vaak moet je Ververs de olie in een Mercedes-Benz?

Share This Post

Cars

Hoe vaak moet je Ververs de olie in een Mercedes-Benz?

Kilometers en Maanden De standaard advies voor het veranderen van de olie in Mercedes-Benz heeft om de zes maanden of 3000 mijl, wat het eerst komt geweest. Naar aanleiding van deze vuistregel zal een goede kwaliteit van de olie te garanderen in uw M

AdvertisementKilometers en Maanden

De standaard advies voor het veranderen van de olie in Mercedes-Benz heeft om de zes maanden of 3000 mijl, wat het eerst komt geweest. Naar aanleiding van deze vuistregel zal een goede kwaliteit van de olie te garanderen in uw Mercedes-Benz en de schade aan het voertuig te voorkomen.

olie Sensor

Nieuwer Mercedes-Benz voertuigen hebben een systeem dat de auto olie gebruik bewaakt, rekening houdend met overwegingen zoals kwaliteit van de olie, de lengte van reizen en het weer. Een lampje op het dashboard waarschuwt de bestuurder wanneer het voertuig heeft behoefte aan een olie verversen.

bottom Line

Kenmerkend is dat de Mercedes-Benz-sensor systeem bepaalt dat een voertuig een gemiddelde van 10.000 mijlen tussen olie veranderingen kunnen gaan. Als gevolg hiervan, bestuurders die de olie te veranderen aan de 3000-mijl zegel --- ongeacht wat het lampje hen te vertellen --- verspillen olie en geld.

Share This Post