Index / Cars / Hoe vaak moet ik Check My Rear Differential Fluid?

Share This Post

Cars

Hoe vaak moet ik Check My Rear Differential Fluid?

Routine Fluid Controles en preventief onderhoud Het verschil kan de aandrijfwielen in uw 2WD of 4WD auto, vrachtwagen of SUV te draaien op verschillende snelheden. Een goede smering van de versnellingen is absoluut noodzakelijk voor de veilige en opt

Advertisement

Routine Fluid Controles en preventief onderhoud

Het verschil kan de aandrijfwielen in uw 2WD of 4WD auto, vrachtwagen of SUV te draaien op verschillende snelheden. Een goede smering van de versnellingen is absoluut noodzakelijk voor de veilige en optimale prestaties van uw auto. Controle van de achterste differentieel vocht per 15.000 mijlen voor een "gummy" consistentie wordt voorkomen dat kostbare reparaties en kan zelfs de levensduur van uw drive-wheel banden uit te breiden.

De huidige voertuigen zijn ontworpen voor weinig onderhoud

De huidige auto's langer meegaan. Technologie heeft ze meer geavanceerde engineering-schoner brandende vloeistoffen en weinig onderhoud ontwerpen gegeven. Regelmatig controleren van het differentieel vloeistof is niet nodig als gevolg van deze voorschotten. Het controleren van de vloeistof tijdens de 30.000 en 60.000-mijl onderhoud bezoeken is meer dan voldoende - met een complete vloeistof verandering op 90.000 mijl.

bottom Line

Terwijl preventief onderhoud is de sleutel tot de levensduur van uw auto, kunt u besteden onnodig veel tijd te vermijden door simpelweg de vloeistof controleren tijdens elke oliewissel. Als u een oudere auto die wordt gebruikt voor het trekken van zware ladingen lange afstanden, het controleren van de vloeistof om de 15.000 mijl of zo is aan te bevelen. een die vijf jaar of minder - - Als u een nieuwer voertuig besturen van een controle van de vloeistof tijdens de 30.000 en 60.000-mijl onderhoud bezoeken zullen volstaan.

Share This Post