Index / Persoonlijke financiën / Hoe vaak kan je Voer een Credit Check zonder negatieve invloed op uw Credit?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe vaak kan je Voer een Credit Check zonder negatieve invloed op uw Credit?

Veel dingen negatieve invloed op uw krediet, waarvan de meeste zijn gekoppeld aan late betalingen of te hoge uitgaven, maar sommige zijn zo gering als het indienen van te veel kredietaanvragen. Af en toe krediet controles hebben weinig invloed op uw

AdvertisementVeel dingen negatieve invloed op uw krediet, waarvan de meeste zijn gekoppeld aan late betalingen of te hoge uitgaven, maar sommige zijn zo gering als het indienen van te veel kredietaanvragen. Af en toe krediet controles hebben weinig invloed op uw credit score, maar te veel vragen uw vermogen om zich te kwalificeren voor nieuwe accounts. Rond te shoppen voor een bepaald soort lening met meerdere kredietverstrekkers heeft geen invloed op uw krediet op dezelfde manier zo dicht-bij elkaar, maar niet verwante krediet controles.

Definitie

Een credit check is een geldschieter onderzoek naar aanleiding van een kredietaanvraag voor een lening of creditcard. Elke vorm van een lening of een kaart applicatie genereert een onderzoek, met inbegrip van belangrijke credit cards, retail accounts, benzine auto's, auto leningen, persoonlijke leningen, studentenleningen en hypotheken. Banken en financieringsmaatschappijen controleer je kredietbureau platen, die je verleden aflossing geschiedenis, verleden en de lopende rekeningen, tegoeden en overige relevante informatie te tonen. Ze gebruiken deze gegevens om te accepteren of uw aanvraag af te wijzen en uw kredietlimiet bepalen voor draaiende accounts. U geeft toestemming voor de credit check wanneer u uw aanvraag in te dienen.

effecten

Het aantal krediet controles die het kost om uw krediet negatieve invloed varieert, afhankelijk van de andere informatie op uw credit verslagen. Het effect is gering als je records anders stellaire, maar u kan uw credit score kwetsen slecht als het al borderline. Een enkele credit check gewoonlijk niet kloppen meer dan vijf punten van je score, volgens de MyFICO scoren website, met een variabele aftrek voor elke extra onderzoek. Je krijgt de meest negatieve impact van meer dan vijf credit controles binnen een korte tijd, want dat maakt je statistisch gezien meer kans op een faillissementsaanvraag. Uw credit rapporten aanvragen voor maximaal twee jaar.

overwegingen

Lenders begrijpen dat veel consumenten op zoek gaan naar de beste rente, in het bijzonder op dure rekeningen, zoals auto's, boten, huizen, student leningen of home equity kredietlijnen. Credit scoring is ontworpen om hiermee rekening te houden en te elimineren een boete voor meerdere credit controles gegenereerd door tarief winkelen. Beperk uw gerelateerde toepassingen op een periode van 30 dagen en zij zullen worden behandeld als een enkel onderzoek in uw credit score berekeningen MyFICO adviseert.

geschillen

Credit controles kunnen worden weergegeven op uw credit verslag, zelfs al heb je niet herinneren het geven van uw toestemming. Federale wet geeft u het recht om ze uit te dagen met het bedrijf dat uw administratie trok en zich te laten verwijderen indien dat bedrijf niet kan bewijzen dat het recht had om een ​​onderzoek te maken. Bestel credit rapporten van AnnualCreditReport.com, een site gerund gezamenlijk door de kredietbureaus, om te voldoen aan de federale wet die geeft recht op jaarlijkse verslagen te bevrijden. Schrijf naar eventuele niet-opgenomen bedrijf eist een bewijs van uw credit check machtiging of verwijdering van de credit verslag binnenkomst, de Illinois Openbaar Ministerie adviseert.

Share This Post