Index / Bedrijf / Hoe uw website te promoten Gratis

Share This Post

Bedrijf

Hoe uw website te promoten Gratis

De sleutel tot het online zakelijk succes is de juiste website promotie. De meeste beginners mislukken in een online bedrijf, omdat ze de neiging om verwaarlozing of betalen minder aandacht in de promotie van hun website. Als uw website perfect is ge

AdvertisementDe sleutel tot het online zakelijk succes is de juiste website promotie. De meeste beginners mislukken in een online bedrijf, omdat ze de neiging om verwaarlozing of betalen minder aandacht in de promotie van hun website. Als uw website perfect is gemaakt en heeft tonnen van goede inhoud, maar mensen weten niet waar het te vinden, dan is uw website is nutteloos. Dat is de reden waarom een ​​goede website promotie is de sleutel tot online business succes. Onthoud altijd dat promotie leidt tot het verkeer en het verkeer is gelijk aan de verkoop leidt tot winst. Ik stel voor om gratis gebruik maken van reclame en website promotie in plaats van te betalen voor het. Hoe minder last je hebt in een bedrijf, hoe beter het is. Hier zijn enkele tips over hoe u uw website te promoten gratis.

Uw eerste stap in het bevorderen van uw website is om uw website aan zoekmachines zoals Yahoo en Google. Voor Yahoo, ga naar "search.yahoo.com/info/submit.html" en voor Google, ga naar "www.google.com/addurl". Beiden zijn gratis.Promoot uw website gratis bij online directories. Er zijn ontelbare hoeveelheden online directories die u in staat om uw website te adverteren gratis. Google gebruikt de Open Directory (DMOZ) voor het genereren van de informatie in sommige zoekresultaten informatie, dus als je kunt uw website hier vermeld is het mogelijk gunstige. Als u een zoekopdracht voor "Free Online Directory" vindt er zijn veel meer directories om uw website.Advertenties is een andere manier om uw website te promoten. Advertenties zijn vaak gratis en zwaar bekeken. Ik gebruik USFreeAds, Oodle en Craigslist op mijn website gratis adverteren. Weer gewoon zoeken naar "online advertenties" en je moet tal van plaatsen te krijgen om uw website.Word lid van een social networking site zoals Twitter, Facebook, My Space en maak een gratis account. Zorg ervoor dat het een link naar uw website bevat. Deze sites kan nuttig zijn om een ​​netwerk-vrienden geopend tussen u te houden door hen een informele manier om te communiceren met u en uw bedrijf te geven zijn. U kunt ook post uw bedrijf, een groep met betrekking tot uw website en mensen uitnodigen om mee te doen. U kunt definitelt het promoten van uw website gratis in social networking sites indien correct toegepast. Niet SPAM mensen. Mensen haten spammers in social networking sites.Start een blog om uw website te promoten. Als je weet dat iets dat je denkt dat zou interesseren mensen dan erover schrijven in een blog. Er zijn tal van gratis blogging platforms zoals Blogger of Wordpress.
Voeg uw website link in uw blog.een video naar YouTube of Metacafe uploaden. Ze zijn vrij te gebruiken en een uitstekende manier om uw website gratis te bevorderen. Google en Yahoo nu ook video's, afbeeldingen, kaarten en nieuws in de zoekresultaten samen met regelmatige website resultaten. Als je kunt video sommige gebieden van uw bedrijf, dat interessant kan zijn voor mensen, upload dan naar YouTube of Metacafe en omvatten een aantal relevante zoekwoorden in de video omschrijving vervolgens toe te voegen link naar uw website.Word lid van een gratis online forums of groepen zoals "Aimoo" om uw website te promoten. Als u een profiel voor jezelf kun je vaak een link naar uw website, zodat de link laat zien wanneer u een commentaar. Comment spam is over het algemeen een hekel aan, dus zorg ervoor dat je wat intelligente inbreng voor het verlaten van veel spammy commentaar op forums. Er zijn tal van gratis forums die u kunt deelnemen.Persberichten. Persberichten worden opgepikt door nieuwsdiensten en kan mogelijk rijden veel verkeer en het promoten van uw uw website. Er zijn gratis persbericht programma's die u kunt deelnemen. Als u een nieuw product of dienst te melden, dan is dit in potentie een geweldige manier om mensen over te vertellen.

Schrijf artikelen. Dit is een geweldige manier om uw website te optimaliseren en hebben goede zoekmachine rankings. Schrijf artikelen die rijk zijn aan zoekwoorden met een goede inhoud en je zal zeker meer verkeer naar uw website.

Hints

Wees geduldig

Het duurt ongeveer 8-12 weken voor uw website krijgt een hogere page rank in zoekmachines

Share This Post