Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe uit elkaar te halen en schoon een Keltec 0,380

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe uit elkaar te halen en schoon een Keltec 0,380

De Kel-Tec P3AT 0,380 kaliber pistool is een verborgen-carry wapen in plaats van een primaire vuurwapen. De kleine pistool weegt net iets meer dan acht ounces gelost, en is slechts vijf inches lang. De P3AT is voorzien van een Hammerless ontwerp, dat

Advertisement

De Kel-Tec P3AT 0,380 kaliber pistool is een verborgen-carry wapen in plaats van een primaire vuurwapen. De kleine pistool weegt net iets meer dan acht ounces gelost, en is slechts vijf inches lang. De P3AT is voorzien van een Hammerless ontwerp, dat maakt het veel gemakkelijker om te trekken uit een zak, want er zijn geen randen oppervlakken addertje onder het gras op kleding. Zoals met alle pistolen, is het belangrijk dat u weet hoe te breken en schoon uw P3AT te houden goed onderhouden en klaar om te vuren.

Wat je nodig hebt

gun oplosmiddel

boring borstel

Het schoonmaken staaf en jag

Tandenborstel

doek stalen

schoon doek

gun smeermiddel

demontage

Duw het tijdschrift uitwerphendel op het wapen grip, net achter de trekkerbeugel en trek het magazijn uit het pistool.

Trek de P3AT's glijbaan en onderzoekt het afvuren kamer om ervoor te zorgen dat er geen live-rondes in het pistool.

Plaats de P3AT op een vlakke ondergrond met de linkerkant naar boven. Druk uitoefenen op het pistool kader rond de grote assemblage pin in het midden van het wapen met de ene hand, en trek de demontage pin gratis met de andere hand. Zodra de pen is, kun je de druk te verminderen.

Duw het vat terug in de dia met je vinger, dan grijpen de dia zelf en duw hem langzaam vooruit af van het frame.

Til de terugslag voorjaar, vat, en uitstoter van de binnenkant van de dia.

schoonmaak

Dompel een boring borstel in het pistool en oplosmiddel grondig schrobben de binnenkant van het vat en van de kamer, het vierkante gedeelte aan de achterkant van het vat. Verwijder al het poeder residu van deze gebieden.

Bevestig het jag een reiniging staaf en het gebruiken om een ​​aantal schone doek stalen duwen door het vat en uit de achterkant van de kamer om overtollig oplosmiddel en poeder resten te verwijderen. Duw de lappen door tot ze ontstaan ​​schoon en droog.

Dip een tandenborstel oplosmiddel en schrobben alle metalen delen in de slede, alsmede in het pistool frame zelf.

Veeg alle gebieden die u geschrobd, met een schone doek.

Schrob de buitenkant van het pistool frame met een tandenborstel en een kleine hoeveelheid oplosmiddel, droog het dan af met een schone doek.

Breng een kleine hoeveelheid van het pistool olie tot een schone doek en veeg alle delen van het P3AT. Zodra je dit hebt gedaan, veeg de gebieden droog met een droge doek.

Hints

Als je moeite hebt het trekken van de assemblage pin met je blote vingers, kunt u in staat om deze gedeeltelijk uit te wrikken met behulp van de onderrand op een 0,380 cartridge.

Ga altijd vuurwapen alsof het geladen, ongeacht of het al dan niet. Richt het naar een andere persoon, of in elke richting het onveilig om te vuren zou zijn.

Share This Post