Index / wettelijk / Hoe u VA Medical Records

Share This Post

wettelijk

Hoe u VA Medical Records

Om diverse redenen, kunt u een kopie van uw militaire dienst medische dossiers moeten op een dag. Als u het indienen van een claim in bij de Veterans Administration, zal het nuttig zijn om kopieën van eventuele verwondingen, ziekenhuisopname en medis

Advertisement

Om diverse redenen, kunt u een kopie van uw militaire dienst medische dossiers moeten op een dag. Als u het indienen van een claim in bij de Veterans Administration, zal het nuttig zijn om kopieën van eventuele verwondingen, ziekenhuisopname en medische behandeling die u van andere artsen ontvangen tijdens uw dienst te hebben. Het krijgen van uw medische gegevens hoeft niet moeilijk te zijn als je de juiste procedures te volgen.

Hoe u VA Medical Records

Neem contact op met de VA ziekenhuis in uw omgeving. Praat met een persoon die de vrijlating van de medische dossiers handvatten om te weten wanneer het kantoor is geopend. Geef aan dat u wilt dat al uw administratie.

Ga naar het ziekenhuis in persoon het invullen van een aanvraagformulier. De meeste ziekenhuizen accepteren geen over-the-telefoon aanvragen voor medische dossiers. Onder meer in de brief uw exacte naam, of enige andere namen die u al bekend hebben, uw sofi-nummer en uw geboortedatum. U moet een versie te ondertekenen.
.

Weten dat de Freedom of Information Act geeft u het recht om toegang te krijgen tot al uw eigen medische gegevens. Veterans Administration faciliteiten in alle staten een administratie bijhouden van iedere behandeling een veteraan ontvangt van een ziekenhuis in de hele VA-systeem. Als u geen medische dossiers kan vinden, contact opnemen met het Department of Veterans Affairs.

 
 . 

Verzoeken om aanvullende gegevens en documenten die niet waren opgenomen in de medische rapporten die u heeft ontvangen. Diensten en procedures worden uitgevoerd door externe leveranciers kan worden in afzonderlijke verslagen. U kunt ook films, grafieken en een computer schijf van procedures zonder kosten aan te vragen. De VA kan een nominale vergoeding om kopieën van deze gegevens te verstrekken op te laden.

De hulp inroepen van een staat veteraan counselor als uw handicap claim wordt ingewikkeld en u problemen ondervindt bij het verkrijgen van verslagen van onderzoeken, behandelingen, besluiten en andere documenten die belangrijk zijn voor uw claim. Alle VA ziekenhuizen hebben ervaren adviseurs klaar om te helpen veteranen vechten voor medische voordelen.

Share This Post