Index / Reizen / Hoe u uw paspoort vernieuwen If It's Gone Out of Date

Share This Post

Reizen

Hoe u uw paspoort vernieuwen If It's Gone Out of Date

Als uw paspoort is verlopen, bent u niet in staat om internationaal te reizen met het. Amerikaanse paspoorten zijn geldig voor een periode van 10 jaar, waarna moet worden vernieuwd. Als uw paspoort is verlopen, maar werd uitgegeven in de afgelopen 15

AdvertisementAls uw paspoort is verlopen, bent u niet in staat om internationaal te reizen met het. Amerikaanse paspoorten zijn geldig voor een periode van 10 jaar, waarna moet worden vernieuwd. Als uw paspoort is verlopen, maar werd uitgegeven in de afgelopen 15 jaar, kunt u mailen in een hernieuwde aanvraag. Als uw paspoort meer dan 15 jaar geleden werd uitgegeven, moet u deze opnieuw toe te passen in persoon op een paspoort aanvaarding faciliteit of regionale paspoort kantoor.

Wat je nodig hebt

verlopen paspoort

pasfoto's

paspoort vergoedingen

Paspoort vernieuwing / aanvraagformulier

Gebruik het internet aan het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken website om toegang te krijgen en te downloaden van een paspoort verlengen aanvraagformulier te bezoeken. Afdrukken van de toepassing, en vul het volledig uit. Als uw paspoort is meer dan 15 jaar oud, print en voltooi de eerste keer paspoort aanvraagformulier.

Verzamel de vereiste documenten met uw paspoort aanvraag in te dienen, met inbegrip van een pasfoto, uw verlopen paspoort en de huidige paspoort vergoedingen in de vorm van een creditcard, cheque of postwissel. Als u nieuw verzoek om uw paspoort, een pasfoto, een geboorteakte of een ander aanvaardbaar bewijs van Amerikaans staatsburgerschap, identiteitsbewijs met foto en een kopie van uw identiteitsbewijs met foto en paspoort kosten van de aanvraag nodig. In beide gevallen, als uw naam is veranderd als gevolg van burgerlijke staat, bewijs van uw nieuwe naam ook moet worden opgenomen.

Mail uw paspoort aanvraag tot verlenging met de vereiste documenten aan het nationaal paspoort Processing Center. Als je vraagt ​​versnelde service voor reizen in minder dan twee weken tijd, het adres wijkt enigszins. Beide adressen staan ​​vermeld op het paspoort vernieuwing aanvraagformulier.

Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde regionale paspoort agentschap of bezoek de dichtstbijzijnde paspoort acceptatie mogelijkheid om uw aanvraag in persoon. Breng uw toepassing en alle benodigde documenten mee. Selecteer standaard of versnelde service, op basis van uw reisschema. Het duurt vier tot zes weken om uw paspoort ontvangen met standaard service en twee tot drie weken met een versnelde service.

Share This Post