Index / Huis / Hoe u uw kamer kijken Anime

Share This Post

Huis

Hoe u uw kamer kijken Anime

Japanse anime is een stijl van de film animatie die opvalt door het gebruik van gestileerde, futuristische kunst en ongelooflijk heldere kleuren. Het verfraaien van uw slaapkamer in animestijl is makkelijk als u eraan denkt om kleurrijke decoraties e

Advertisement

Japanse anime is een stijl van de film animatie die opvalt door het gebruik van gestileerde, futuristische kunst en ongelooflijk heldere kleuren. Het verfraaien van uw slaapkamer in animestijl is makkelijk als u eraan denkt om kleurrijke decoraties en eenvoudige, Japanse stijl plaatsing van het meubilair te gebruiken. Ongeacht of u een specifieke anime-show of film thema in gedachten, zijn er een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om te sparren-up van uw ruimte en biedt een echt anime stijl slaapkamer.

Wat je nodig hebt

  • Vier 5- met 5-inch spiegels

    Kleurrijke gedrukt beddengoed

    Japanse anime wandkleden

    Rainbow lichtslingers

    Japanse document lantaarns

Neem alles uit uw muren, met inbegrip van posters, onnodig rekken en foto's. Verwijder alle rommel uit je slaapkamer en zorg ervoor dat het schoon is.

Hang vier 5- met 5-inch spiegels in een rechte lijn boven je bed in plaats van een hoofdeinde. De spiegels zal vangen en reflecteren alle kleuren en lichten in de kamer om het totale effect te versterken, evenals een beeld van de futuristische en gestileerde feel van een anime.

Vervang uw beddengoed met iets dat is kleurrijk en afgedrukt. Pin up een paar Japanse anime wandkleden of rollen, te gebruiken om u te inspireren terwijl u de rest van de kamer te versieren. Gebruik kleuren en items die overeenkomen met de wandkleden.

Fleuren de kamer door opknoping regenboog lichtslingers rond de top perimeter. Hang een paar Japanse document lantaarns van het plafond.

Share This Post