Index / Persoonlijke financiën / Hoe u uw jaarlijkse Living uitgaven te berekenen

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe u uw jaarlijkse Living uitgaven te berekenen

kosten van de jaarlijkse levensstandaard uw huishouden afhankelijk van uw levensstandaard en de specifieke rekeningen die deel uitmaken van uw situatie. Weten uw kosten van levensonderhoud kan u helpen te bepalen hoeveel jaarlijkse netto-inkomsten di

Advertisement

kosten van de jaarlijkse levensstandaard uw huishouden afhankelijk van uw levensstandaard en de specifieke rekeningen die deel uitmaken van uw situatie. Weten uw kosten van levensonderhoud kan u helpen te bepalen hoeveel jaarlijkse netto-inkomsten die u nodig heeft om uw levensstijl te ondersteunen. Hoewel u uw uitgaven kunt volgen voor een maand en vermenigvuldigen met 12 voor een ruwe schatting, zul je meer accurate resultaten te krijgen door te kijken naar een vaste maandelijkse kosten en meer sporadisch jaarlijkse kosten apart.

Wat je nodig hebt

Rekenmachine

Recente huishoudelijke rekeningen

Bereken de maandelijkse kosten

Tel al uw vaste maandelijkse woonlasten. Dit omvat uw huur of hypotheek betalingen, elektriciteit, water, gas, telefoon en kabel. Sommige van deze kan enigszins fluctueren van de ene maand naar de andere, maar gebruik maken van schattingen van de gemiddelde kosten.

Voeg uw maandelijkse transportkosten. In de meeste gevallen zal dit uw auto betaling en verzekeringen, en de gemiddelde uitgaven gas. Betaalt u uw auto verzekeringspremies minder vaak, bewaar ze voor de jaarlijkse kosten sectie.

Voeg je gezondheid kosten. Dit geldt ook voor lidmaatschap van fitnessclubs, ziektekostenverzekering, dokter co-betaalt en de kosten van de medicijnen die u neemt.

ramingen van hoeveel je elke maand te besteden aan voedsel toe te voegen. kosten van voedsel zijn onder andere boodschappen, maaltijden in restaurants en andere eten en drinken buiten het huis gekocht.

Voeg uw maandelijkse zakgeld. De aankoop van kleding, elektronica, boeken en huishoudelijke artikelen in deze categorie valt. Persoonlijke verzorging moet hier worden opgenomen als ze niet in uw supermarkt categorie. Omvatten ook schattingen van hoeveel je elke maand zal besteden aan entertainment.

Voeg eventueel extra maandelijkse kosten. Als u nog andere schulden, zoals student leningen of credit card schulden, onder meer de maandelijkse betalingen op deze. Als u sparen voor het pensioen, een noodfonds of een andere grote aankoop, voeg het bedrag dat u op te slaan in de richting van deze elke maand. Andere potentiële maandelijkse uitgaven zijn kosten voor kinderopvang, kinderbijslag, alimentatie en maandelijkse liefdadigheid.

Bereken Jaarlijkse kosten

Vermenigvuldig uw geschatte totale kosten voor elke maand van 12 tot en met uw basislijn jaarlijkse uitgaven te vinden.

Maak een lijst van alle dingen die je betaalt voor minder vaak dan maandelijks. Dit kan onder meer registratie van auto's, vakanties, geschenken, tijdschriftabonnementen, auto-onderhoud en reparatie, onroerendgoedbelasting en elke soort van verzekering die u niet maandelijks te betalen.

Schatten hoeveel je elk jaar door te brengen in elk van de categorieën. Bijvoorbeeld, zou u $ 120 per jaar voor de olie wijzigingen op elk van uw voertuigen. Inclusief elke schatting op de lijst.

Voeg alle van de jaarlijkse kosten om uw basislijn jaarlijkse kosten om uw uitgaven geschatte jaarlijkse levensonderhoud te krijgen.

Share This Post