Index / Huis / Hoe u uw huis Bereid When You Leave op Vakantie

Share This Post

Huis

Hoe u uw huis Bereid When You Leave op Vakantie

Je huis te verlaten zonder toezicht kan enigszins zorgwekkend zijn en vaak stress creëren wanneer je ontspannen zou moeten zijn. Naar aanleiding van de voorzorgsmaatregelen in dit artikel moet u toestaan ​​om uw geest helder, ontspannen en genieten v

Advertisement

Je huis te verlaten zonder toezicht kan enigszins zorgwekkend zijn en vaak stress creëren wanneer je ontspannen zou moeten zijn. Naar aanleiding van de voorzorgsmaatregelen in dit artikel moet u toestaan ​​om uw geest helder, ontspannen en genieten van uw reis!

Wat je nodig hebt

  • Extra sleutels van de voordeur

    Timers voor radio's en verlichting

    Hangsloten voor poorten

Informeer uw buren van de exacte data wordt u op vakantie gegaan. Vraag hen om naar te kijken voor verdachte activiteiten rond uw huis.

Laat een sleutel van de voordeur en alarmnummers voor uw vakantie bestemming met een vertrouwde buur of vriend die bereid is om uw huis te kijken en in te voeren als dat nodig is.

Als u zal worden gegaan meer dan twee tot drie dagen, afspraken maken om uw krant en postbezorging gestopt of opgepikt door een vertrouwde buur of vriend.

Stel automatische timers voor diverse verlichting binnen en buiten het huis. Stel ze voor uw TV en radio. Dit zal leiden tot de illusie iemand thuis is.

Houd de airconditioner of verwarming aan, maar pas de thermostaat, zodat het bespaart energie door het niet loopt zo vaak. Koud weer moet de kachel worden ingesteld op een lagere graad. Warm weer vereist dat de airconditioning in te stellen een hogere graad.

Als u zal worden gegaan voor langer dan een week, verwijder items uit de koelkast die zou kunnen bederven. Plaats deze items in een buiten garage vergaarbak. Vraag een buurman om het uit te nemen op de door u opgegeven trash dagen.

Als u zal worden gegaan meer dan vijf dagen, afspraken maken voor iemand om uw gras te maaien. Deze dienst kan alleen nodig zijn tijdens de lente en de zomer.

Mute het belsignaal op de telefoon, zodat onbeantwoorde oproepen onopgemerkt aan anderen. Als u een antwoordapparaat maching, schakel het volume, zodat niemand kan een beller het verlaten van een boodschap te horen.

Lock de garagedeur. Als de deur heeft een automatische opening apparaat, stekker uit het stopcontact.

Lock alle poorten of deuren op uw eigendom.

Om water binnen en buiten het huis te behouden en overstromingen te voorkomen, zorg ervoor dat alle kranen zijn uitgeschakeld en er geen water druppelt. Bij vriesweer is in de prognose, laat de kranen iets druipen en kastdeuren open voor kapotte leidingen te voorkomen. U kunt ook iemand die u vertrouwt te schakelen op de kranen als een vorst wordt verwacht te vragen.

Leg geen waardevolle spullen in een afgesloten kluis of een kluisje.

Indien mogelijk, laat een auto in uw oprit, of vraag een buurman om daar te parkeren op de gelegenheid.

Doe een laatste wandeling door vlak voordat u vertrekt om zorg ervoor dat je geen van deze stappen gemist. Maak een checklist van deze stappen en afvinken elk item als je door je huis.

Hints

Als u rekenen op een vertrouwde buur of vriend om uw woning te betreden, er zeker van zijn dat ze weten hoe ze alarmsystemen of openen poorten werken als uw huis is uitgerust met deze beveiligingsfuncties.

Houd blinds net zoals je zou doen als je thuis waren.

Share This Post