Index / Huis / Hoe u uw huis Bereid je voor het regenseizoen

Share This Post

Huis

Hoe u uw huis Bereid je voor het regenseizoen

Vaak is het regenseizoen brengt met zich mee dreiging van water schade aan uw huis. Hier zijn stappen die u kunt nemen om uzelf en uw woning veilig en droog te houden. Wat je nodig hebt draagbare radio's Waterdichte Dozen voor waardevolle spullen Ing

AdvertisementVaak is het regenseizoen brengt met zich mee dreiging van water schade aan uw huis. Hier zijn stappen die u kunt nemen om uzelf en uw woning veilig en droog te houden.

Wat je nodig hebt

 • draagbare radio's

  Waterdichte Dozen voor waardevolle spullen

  Ingeblikt voedsel

  First Aid Kits

  blikopeners

  Kurken Of Stoppers

  Sand Bags

  breeuwen Guns

  caulks

  Zaklampen

Kalefateren scheuren rond ramen en deuren om te voorkomen dat water sijpelt binnen. Controleer oude kalefateren elk jaar voor chips en scheuren, die geeft aan dat de kit droog is en moet worden vervangen.

Controleer bomen in uw tuin en verwijder alle dode takken, die tijdens zware regen en schade veroorzaken kan vallen.

Verwijder bladeren, takken en puin van goten en afvoeren. Anders water kan overstromen en rotten het houtwerk rond het dak.

Plug riool vallen met terugslagkleppen - speciale kleppen die water rechtstreeks in slechts één richting - het daardoor voorkomen dat een back-up in uw huis. U kunt kopen deze bij een ijzerhandel of improviseren door het gebruik van grote kurken of stoppen om wastafels en badkuipen in geval van nood de stekker.

Verlaag het waterpeil in uw zwembad, dus het is minder kans op overstromen tijdens zware regen. Het gechloreerde zwembad water kan schadelijk zijn voor uw gras zijn.

Schakel automatische sprinklersystemen wanneer regen wordt verwacht.

Stock up op zand en zandzakken in laaggelegen gebieden rond uw huis te vullen. Sommige lokale brandweerkazernes bieden zandzakken voor de bewoners tijdens het regenseizoen.

Heeft u een zaklamp, batterijen en een EHBO-kit bij de hand, voor het geval je gestrand in uw huis.

Vraag uw lokale planning en bestemmingsplannen kantoor of uw woning is boven of onder de vloed niveau, en erachter te komen of u in de buurt heeft een geschiedenis van overstromingen.

Houd belangrijke documenten - zoals verzekeringen, geboortebewijzen en paspoorten - in een gemakkelijk toegankelijke waterdichte doos.

Bescherm kelderwanden door ze te verzegelen met een cement of beton sealer.

Weet hoe u uw elektriciteit uit te schakelen in het geval uw huis wordt overspoeld. Zorg ervoor dat niet aan te zetten weer aan tot alles is opgedroogd.

Hints

Als er water schade ontstaat, hulp te krijgen meteen. Het duurt slechts een paar uur voor de groei van bacteriën te beginnen.

Overweeg de aanschaf van overstroming verzekering voor uw huis, als het beleid de meeste huiseigenaren 'niet overstromingsschade te dekken.

Vermijd het gebruik van elektrische apparaten tijdens het staan ​​op nat tapijt of vloeren.

Blijf uit ondergelopen kamers als de elektriciteit is nog steeds op.

Share This Post