Index / Cars / Hoe u uw Faded lichtmetalen velgen Mirrored

Share This Post

Cars

Hoe u uw Faded lichtmetalen velgen Mirrored

Aluminium wielen saai na verloop van tijd, uiteindelijk het produceren van een vervaagde look die is onaantrekkelijk. Aluminium is een van de gemakkelijkste metalen te polijsten, en het duurt maar een paar tools te polijsten aluminium terug naar een

Advertisement

Aluminium wielen saai na verloop van tijd, uiteindelijk het produceren van een vervaagde look die is onaantrekkelijk. Aluminium is een van de gemakkelijkste metalen te polijsten, en het duurt maar een paar tools te polijsten aluminium terug naar een spiegel-achtige glans. Zorg ervoor dat u een bankje buffer handig samen met enkele polijsten de buffer te hebben. Polijstmiddelen zijn even belangrijk en zijn de kritische onderdeel van het proces van het metaal helderder. Dit project is rommelig en kan enkele nemen een tijdje aan te vullen, zodat werken in een gebied dat je het niet erg vuil.

Wat je nodig hebt

Veiligheidsbril

Stevige werkhandschoenen

Ovenreiniger

Rubberen handschoenen

Staal wol

Afwasmiddel

Bench buffer

Polijstmiddelen van verschillende rangen

Stevige katoen wiel buffer

3 of 4 zachte katoenen wielen voor buffer

Zachte polijstschijf

Bepaal of je hebt geanodiseerd of niet-geanodiseerd aluminium wielen. Indien de wielen vervaagd is het zeer waarschijnlijk dat ze niet geanodiseerd. De gemakkelijkste manier om te vertellen is om te beginnen met het polijsten van het polijsten compound. Als er niets lijkt te gebeuren, dan is de wielen waarschijnlijk geanodiseerd.

Verwijder de geanodiseerde coating, indien aanwezig, door sproeien het oppervlak van het wiel met ovenreiniger. Draag rubberen handschoenen en buitenshuis werken. Dat de reiniger op het oppervlak van de metalen zitten vijf minuten. Reinig het oppervlak van het metaal met fijne staalwol. Spoel de metaal met afwasmiddel en water om eventuele resten te verwijderen.

Plaats de firma katoen wiel over de bank buffer. Leg een paar stukken van dik grit polijstpasta op de aluminium wiel. Buff het wiel gedurende enkele minuten met de ruwe verbinding, het toevoegen van meer verbinding om de paar seconden.

Veeg de verbinding en vervang de katoenen wiel met een zachte katoenen pad. Gebruik de volgende ruwste grit polijsten verbinding aan het wiel buff nog enkele minuten. Gebruik dezelfde polijsten procedure zoals je deed voor de ruwste compound.

Blijven om uit te schakelen katoen wielen voor elke verbinding gebruikt totdat u de fijnste korrel verbinding te bereiken. Pools het wiel ongeveer twee keer zo lang met deze polijsten compound. Breng de verbinding royaal.

Pools het wiel met een schone buffer pad alleen een spiegel-achtige glans toe te voegen aan de aluminium wiel. Buff het wiel voor zo lang als je denkt dat het een verschil maakt in het uiterlijk van het wiel. Herhaal het polijsten proces voor alle aluminium stukken. Vervang de wielen en proberen om ze schoon te houden en te voorkomen dat wondjes en krassen.

Share This Post