Index / Onderwijs / Hoe u uw eigen Flash Cards

Share This Post

Onderwijs

Hoe u uw eigen Flash Cards

Flash-kaarten zijn een prachtig hulpmiddel om uw kind te leren. Maar waarom betalen meerdere dollars voor kaarten op elk onderwerp als je eenvoudig je eigen kan maken? Met slechts een paar gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen, kunt u snel uw e

Advertisement

Flash-kaarten zijn een prachtig hulpmiddel om uw kind te leren. Maar waarom betalen meerdere dollars voor kaarten op elk onderwerp als je eenvoudig je eigen kan maken? Met slechts een paar gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen, kunt u snel uw eigen flash-kaarten over elk onderwerp. In het onderstaande artikel, zult u twee sets van instructies om je eigen flash-kaarten te maken.

Wat je nodig hebt

steekkaarten of karton markers, pennen en potloden of een computer met tekstverwerkingsprogramma printerpapier

Maak uw eigen Flash Kaarten door Hand

Om uw eigen flash-kaarten te maken met de hand, zul je index kaarten of karton en stiften, pennen en potloden nodig. Als u gebruik maakt van karton, zal het nodig hebben in ongeveer 5-by-3-inch rechthoeken te snijden.

Op de eerste zijde van de fiche, brief vraag. Voor dit voorbeeld zullen we wiskunde flash kaarten te maken. Een mathprobleem zoals 4 + 4 wordt aan één zijde. Voor jonge kinderen, wilt u misschien overwegen het opstellen kleine foto's in plaats van nummers, dus zou je vier cirkels + vier cirkels te tekenen.

Op de achterkant van de index-kaart, schrijf het antwoord op uw probleem. In het bovenstaande voorbeeld gebruikt, 4 + 4, is het antwoord op de achterkant van de flash card zou 8 zijn, of acht cirkels als tekeningen te maken voor jonge kinderen.

Maak je eigen Flash-kaarten op de computer

Om uw eigen flash-kaarten op de computer te maken, zul je-tekstverwerkingssoftware, karton en een printer nodig. Voor het onderstaande voorbeeld, heeft Microsoft Works Tekstverwerker gebruikt, zoals het komt geïnstalleerd op de meeste computers.

Open een leeg document in Microsoft Works Tekstverwerker. Ga naar tabel boven en klik op "Insert Table." Een kleine box zal verschijnen op uw scherm. Reset het aantal rijen die u nodig hebt en verander de rijhoogte tot 2 inch en de kolombreedte tot 3 inch, klik op OK.

Binnen elke typt u de vragen of problemen. Typ bijvoorbeeld een vocabulaire woord of, voor jonge kinderen, gebruik maken van een beeld van het woord. Verander het lettertype, de kleur en de grootte van uw vraag naar uw wens. Print deze pagina.

Verander de vragen antwoorden in elk vak. In het bovenstaande voorbeeld gebruikt, de flash-kaarten zijn voor het leren van woordenschat woorden, dus typt u de definitie van het woord in het vak. Druk vervolgens de antwoorden op de achterkant van de vragen. Zorg ervoor dat uw printer instructies voor dubbelzijdig afdrukken.

Knip de flash-kaarten en te gebruiken als je normaal zou doen.

Hints

Voor jonge kinderen, sieren de flash-kaarten met stickers.

Share This Post