Index / Persoonlijke financiën / Hoe u uw Colorado Werkloosheid PIN als je in Lost

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe u uw Colorado Werkloosheid PIN als je in Lost

Te activeren en gebruik uw Colorado Automated Payment card, een Visa betaalkaart door Chase Bank, moet u een CAP Card persoonlijk identificatienummer te selecteren. CAP-kaarten zijn geldig voor maximaal drie jaar en kan worden gebruikt als een gewone

Advertisement

Te activeren en gebruik uw Colorado Automated Payment card, een Visa betaalkaart door Chase Bank, moet u een CAP Card persoonlijk identificatienummer te selecteren. CAP-kaarten zijn geldig voor maximaal drie jaar en kan worden gebruikt als een gewone bankpas of creditcard in de detailhandel locaties. Als u uw PIN verliest, neem dan contact Chase voor een vervanging. Chase is niet een vergoeding aan een CAP PIN te vervangen op te laden, maar wel een vergoeding aan een CAP Card vervangen.

Neem contact op met Chase Customer Service op (866) 316-3925 of bezoek myaccount.chase.com. Het ministerie van Arbeid en Werkgelegenheid en de werkloosheidsverzekering Customer Contact Center kan niet vragen over uw CAP Card-account beantwoorden of afgifte van een nieuwe GLB Card PIN.

De volledige officiële naam zoals deze op uw werkloosheidsverzekering applicatie, sofi-nummer, geboortedatum en woonplaats verschijnt.

Vraag een nieuwe kaart, indien van toepassing. Vind de vergoeding schema op de brief die is verstuurd met de originele kaart.

Selecteer een nieuwe viercijferige pincode. U moet een PIN-code op uw kaart te gebruiken in de detailhandel locaties met de Visa-logo en bij geldautomaten te creëren.

Ontvang de nieuwe kaart in de e-mail als je er een gevraagd. Zo niet, ga dan verder met uw originele kaart. Uw nieuwe pincode is nu actief.

Hints

Probeer niet om uw pincode te raden. Drie mislukte pogingen zal ertoe leiden dat uw kaart te vergrendelen. U zult niet in staat om transacties tot 12:01 de volgende dag.

Share This Post