Index / Gezondheid / Hoe u in aanmerking voor Mensen met een Handicap Als u nog nooit gewerkt?

Share This Post

Gezondheid

Hoe u in aanmerking voor Mensen met een Handicap Als u nog nooit gewerkt?

Het is mogelijk om zich te kwalificeren voor arbeidsongeschiktheid als je nog nooit gewerkt, in bepaalde gevallen. De aard van de uitkering die u ontvangt is SSI of aanvullende inkomenszekerheid. Om met een handicap worden beschouwd moet u een mentaa

AdvertisementHet is mogelijk om zich te kwalificeren voor arbeidsongeschiktheid als je nog nooit gewerkt, in bepaalde gevallen. De aard van de uitkering die u ontvangt is SSI of aanvullende inkomenszekerheid. Om met een handicap worden beschouwd moet u een mentaal probleem of lichamelijk probleem dat je ervan weerhoudt te werken en zal naar verwachting voor het laatst voor een jaar of uiteindelijk de dood tot gevolg hebben.

Wat je nodig hebt

Mogelijk een advocaat

Wat is SSI en hoe het te krijgen

Het verstrekken van SSI aan volwassenen die niet in het verleden hebben gewerkt, maar die gehandicapt is een mogelijkheid. SSI is ook verstrekt aan kinderen met een handicap. Als een persoon heeft gewerkt in het verleden, maar heeft geen verzekeringsuitkeringen nu of zijn inkomsten laag waren of sporadisch op het moment dat hij werkte en hem niet genoeg verdienen "credits" om zich te kwalificeren voor het gehandicaptenbeleid, maar hij is nu uitgeschakeld hij ook , kunnen in aanmerking komen voor de SSI. Kredieten worden verdiend door te werken voor ten minste vijf van de laatste 10 jaar. De kredieten zijn gebaseerd op het inkomen en worden gebruikt om de geschiktheid te bepalen voor hun pensioen, nabestaandenuitkeringen en arbeidsongeschiktheid. SSI handicap is in het bijzonder een arbeidsongeschiktheidsuitkering programma. Als u nog nooit hebt gewerkt, kunt u nog steeds in aanmerking komen voor deze service.

Onderneem het proces van het indienen van de Social Security Administration (SSA), wetende dat dit een lange en potentieel moeizaam en frustrerend proces kan zijn. U kunt de diensten van een advocaat die gespecialiseerd is in handicap vorderingen nodig.

Het produceren van medische gegevens waaruit blijkt dat u arbeidsongeschikt bent is noodzakelijk omdat u uw vordering moet onderbouwen. Houd een goede administratie. Medische dossiers moet actueel zijn. Je moet je ondersteunende informatie van uw arts. Als u niet uw arts te hebben gezien in een lange terwijl u een afspraak maken om hem te zien, zodat ze haar diagnose kan werken en aantonen dat u op dit moment uitgeschakeld moeten maken.

Bedenk dat als je geen inkomen of een beperkt inkomen en zijn uitgeschakeld, blind of ouder zijn dan 65 jaar en hebben beperkte middelen, je heel goed in aanmerking komen voor SSI, zelfs als je nog nooit gebruikt.

Van toepassing zijn op de Social Security Administration, het maken van een claim. U kunt doorgaan op uw eigen of neem contact op met een advocaat. SSI claims zijn in de afgelopen jaren gestegen, merkt Social Security-Disability.org. Denial tarieven voor first-time claims zijn zo hoog als 60 procent. Het proces kan ontmoedigend zijn, maar je kunt weer toe te passen.

Share This Post