Index / tech / Hoe u foto's met behulp van Safari Save

Share This Post

tech

Hoe u foto's met behulp van Safari Save

De Safari-browser op de iPhone, iPod Touch of iPad kunt afbeeldingen opslaan, net als een desktop webbrowser kan. In tegenstelling tot de desktop webbrowsers, is er niet een voor de hand liggende manier om de klik met de rechtermuisknop in Safari voo

AdvertisementDe Safari-browser op de iPhone, iPod Touch of iPad kunt afbeeldingen opslaan, net als een desktop webbrowser kan. In tegenstelling tot de desktop webbrowsers, is er niet een voor de hand liggende manier om de klik met de rechtermuisknop in Safari voor iOS. U krijgt toegang tot een beeld menu acties door het indrukken van het beeld op het touchscreen met uw finder en te houden totdat het menu wordt weergegeven. Safari slaat de afbeelding om uw Filmrol-album.

Open Safari en ga naar de webpagina met het beeld dat u wilt opslaan.

Raak het beeld op het scherm en ingedrukt totdat het menu wordt weergegeven.

Tik op "Afbeelding opslaan" in het menu dat verschijnt.

Hints

Klik met de rechtermuisknop een afbeelding en klik op "Afbeelding opslaan als" om een ​​beeld op het Mac OS X of Windows-versie van Safari op te slaan.

Als u een Mac zonder rechter muisknop, houdt u de "control" toets op uw toetsenbord en klik op de afbeelding of tik op het trackpad met twee vingers.

Share This Post