Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe u een Casio EFA 119 Horloge

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe u een Casio EFA 119 Horloge

De Casio EFA 119 horloge is een analoog / digitaal sporthorloge met veel functies, waaronder een back licht, digitaal "hands" en verschillende tijdzones opties. Zoals iedereen waarschijnlijk kan raden, kan het een beetje lastig voor sommige mens

Advertisement

De Casio EFA 119 horloge is een analoog / digitaal sporthorloge met veel functies, waaronder een back licht, digitaal "hands" en verschillende tijdzones opties. Zoals iedereen waarschijnlijk kan raden, kan het een beetje lastig voor sommige mensen in te stellen zijn. Gelukkig gebruikt de werkwijze slechts een paar knoppen en het is redelijk vergelijkbaar met het proces nodig om de meeste digitale horloges stellen. Het is gewoon een meer langdurig proces dan sommige vanwege alle betrokken instellingen.

Wat je nodig hebt

Casio EFA 119 horloge

Kijk op je horloge en je zult merken dat het heeft drie knoppen aan de rechterkant van het gezicht en twee knoppen aan de linkerkant van het gezicht. Omwille van dit artikel, raadpleegt u de knop linksboven als A, de onderste linkerknop als B, de bovenste rechter knop als C, de middelste rechter knop als D en de knop rechtsonder E. Merk op dat het enige wat C doet is zet de achterkant licht.

Stel de digitale tijd en datum. Druk op B om de modus van het horloge te wijzigen totdat u het scherm dat de tijd en datum voor uw huidige tijdzone bevat. Dit is tijdwaarneming modus. Push Een en vasthouden. Laat los wanneer u de seconden knipperen te zien. Push E om de seconden terug op nul te zetten.

Druk op B om naar het volgende item dat je nodig hebt om in te stellen. De resterende tijd en datum opties worden doorgelust in de volgende volgorde:-zomertijd (DST), uren, minuten, militaire / standaard tijd, jaar, maand, dag. Voor de DST en militaire / standaard tijdsinstellingen, push e om te schakelen tussen de twee opties beschikbaar. Voor items met meer dan twee opties, push e tot en bewegen D om omlaag te gaan. Druk op A als u klaar bent om af te sluiten het instellen van de modus.

Stel de analoge klok. Duw B als nodig is om terug naar tijdwaarneming mode te krijgen. Zodra je daar bent, duw B snel zes keer op een rij. Dit brengt u naar de hand-modus voor het instellen. Push A, niet te laten gaan tot de seconden flitser, zoals voorheen. Duw E de digitale handen bewegen. Houd de knop ingedrukt om ze snel te verplaatsen. Duw een keer als je klaar bent.

Hints

Nadat u de tijd van uw huidige tijdzone instellen, moet uw horloge automatisch aan te passen voor de andere tijdzones.

Zorg ervoor dat je duwt Een wanneer u klaar bent het aanpassen van de instellingen. Anders kunnen ze niet te nemen en u zou kunnen hebben om opnieuw te beginnen.

Share This Post