Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe Two Handed Spades Speel

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe Two Handed Spades Speel

Spades is een van de meest populaire klassieke kaartspellen. De meest bekende versie van dit spel is vier overhandigd, gespeeld door twee sets van de partners tegenover elkaar. Enkele jaren geleden werd een two-handed variant voor Spades is gemaakt.

AdvertisementSpades is een van de meest populaire klassieke kaartspellen. De meest bekende versie van dit spel is vier overhandigd, gespeeld door twee sets van de partners tegenover elkaar. Enkele jaren geleden werd een two-handed variant voor Spades is gemaakt. Het was bedoeld om te zorgen voor die situaties wanneer twee vennootschappen niet beschikbaar waren en twee spelers wilde nog steeds Spades spelen. Soms ook wel "huwelijksreis" Spades, deze nieuwe versie biedt de mogelijkheid om de strategie en het tellen vaardigheden te oefenen. Interessant genoeg, zijn er een aantal websites die anders "Honeymoon" games en een kans om te spelen tegen de computer beschikken. Hier is hoe Two-Handed Spades spelen.

Wat je nodig hebt

Een goed verlichte en geventileerde ruimte

Een dek van standaard speelkaarten (geen Jokers)

Een kaart-size tafel

twee spelers

Een pen en papier bij de score bij te houden

Na het verwijderen van de Jokers, grondig schuifelen het dek. "Cut" het dek om de eerste te bepalen "Dealer." De deal zal dan afwisselend. Spades altijd troef en er zijn geen tassen of Nil bod. High card wint elke truc.

De reguliere spel bestaat uit de beste van de drie handen, hoewel een langere wedstrijd kan worden gekozen. Een typische kant zal vereisen ongeveer 15 minuten in beslag (tekenen en te spelen). Aan het begin van een hand, noch enig persoon kaarten. Elk van hen zal "bouwen" een 13-card hand door het tekenen, te selecteren en te ontdoen van kaarten afwisselend. Het idee is om een ​​hand te winnen door het nemen van ten minste zeven van de 13 tricks beschikbaar.

De winnaar van de hoge kaart "cut" trekt nu de eerste kaart van de bovenkant van het dek of "stock". Als hij die kaart wil, kan hij ervoor kiezen om het te houden. Wel moet hij de volgende kaart uit de voorraad gooi deze na te kijken. Als hij houdt niet van de eerste kaart getrokken, kan hij ervoor kiezen zich ervan te ontdoen. Nu moet hij de volgende kaart uit de voorraad te houden. Er is geen mogelijkheid om te kijken naar beide kaarten tegelijk en kies de betere.

Nadat de eerste speler zijn beurt door de bovenste kaart te selecteren of te ontdoen van het en het nemen van de volgende kaart is voltooid, zijn tegenstander trekt nu de volgende kaart van de bovenkant van de voorraad - en hij zal hetzelfde keuze-- hebben
neem de eerste kaart getrokken of gooi hem weg en accepteer de tweede kaart getrokken. Elke speler heeft nu één kaart.

De eerste speler kiest nu (in de eerder genoemde wijze) wat zal zijn tweede kaart van de hand te worden. Dan neemt de tweede speler zijn beurt. Heen en weer gaan ze, afwisselend, totdat elke persoon heeft een 13-kaart hand.

Trump (Spades) zijn King! Zet nooit in een troef! De nederige deuce of Spades is een waardevolle kaart. (Als je hem aanzet naar beneden kunt u een waardeloze lage kaart van een kant pak te tekenen.) Azen en Kings of side pakken zijn ook belangrijk. Zoals voor Queens of kant pak, het begint te krijgen "dubieus" hier. Houd een koningin van een kant pak die je al in je hand hebt. Heeft een Jack of een lagere kaart van een kant pak niet houden als dit is een onderdeel van de eerste trekking.

Na elke persoon zijn of haar hand trekt, het spel begint. De persoon die als eerste vestigde ook de opening leiding van die hand. Elke kaart kan worden afgespeeld. Suit moeten worden gevolgd; anders kan een troef worden gebruikt als u leegte van het pak leidde zijn. Zoals hierboven vermeld is het doel om ten minste zeven slagen te maken. De hand stuurt wanneer een speler neemt zeven trucs. Punten worden niet gebruikt; alleen wint tellen. Dan gaat de deal met de andere speler.

Als u een sterke, verbonden zijde kostuums (AKQ of KQJ-10) spelen dit pak, als je niet weg te gooien alle trucs in die kleur. Probeer om holtes te creëren in je hand, zoals u wellicht in staat zijn om kleine schoppen winnen. Niet leiden uit "gebroken" pakken die combinaties, zoals de AQ of KJ hebben. Maak je tegenstander leiden deze pakken aan u! Blijf op de hoogte van die hoge kaarten zijn gespeeld.

Hints

Als je een sterke troef, spelen om Spades uit de hand van je tegenstander te strippen. Dan kunt u uw kant pak winnaars draaien.

Tijdens de loting, onthouden welke hoge kaarten of troef je gedwongen werden zich te ontdoen, omdat je ervoor kiest om de eerste kaart te accepteren.

Let op het aantal trucs jij en je tegenstander hebben genomen. Als je hem kan dwingen in de leiding op een cruciaal moment, kan het gunstig zijn voor jou.

Hoewel dit een "fun" spel, houd je ogen open voor herroept!

Speel niet uit een hand, die verloren is gegaan; toegeven en ga naar de volgende deal.

Share This Post