Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe tot vette huid te behandelen Met Melk van Magnesia

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe tot vette huid te behandelen Met Melk van Magnesia

Melk van Magnesia is al lange tijd gebruikt voor de problemen met de spijsvertering te behandelen, maar het is ook een onconventionele oplossing voor de vette huid. Het actieve ingrediënt - magnesium hydroxide - heeft antibacteriële eigenschappen om

AdvertisementMelk van Magnesia is al lange tijd gebruikt voor de problemen met de spijsvertering te behandelen, maar het is ook een onconventionele oplossing voor de vette huid. Het actieve ingrediënt - magnesium hydroxide - heeft antibacteriële eigenschappen om te helpen bij de bestrijding van acne, en is absorberend, dus het zal genieten van de olie. Test Melk van Magnesia op een klein gebied voor een paar dagen alvorens het allemaal over je gezicht, en gebruik het met de nodige voorzichtigheid; het kan leiden tot huidirritatie, eigenlijk acne in sommige verhogen en donkerdere teint geven een grauwe uitstraling. Ook experiment alleen met de originele versie, niet gearomatiseerd rassen van Melk van Magnesia.

Soak Up the Oil

Was je gezicht als je normaal zou doen met gezichtsreiniger. Dep je gezicht droog met een zachte handdoek. Zet een dubbeltje kleine hoeveelheid melk van Magnesia op een katoenen bal en glad het over je huid, met name de vette plekken. Wacht 15 minuten tot het droog en spoel na met warm water en een washandje. U kunt ook gewoon dep de vloeistof op de vette delen van je huid, dan meng het met je vingers zonder spoelen het uit - alleen gebruik maken van een zeer dunne laag. Pas uw normale make-over.

Share This Post