Index / Bedrijf / Hoe tot Schrijf Off aan een project als Finished

Share This Post

Bedrijf

Hoe tot Schrijf Off aan een project als Finished

Als projectmanager, zodra uw project klaar is, moet u ervoor zorgen dat het project resultaat voldoet aan de verwachtingen. Dan moet je een aantal definitieve documenten te voltooien en sluiten van het project. Typische procedures omvatten het verkri

Advertisement

Als projectmanager, zodra uw project klaar is, moet u ervoor zorgen dat het project resultaat voldoet aan de verwachtingen. Dan moet je een aantal definitieve documenten te voltooien en sluiten van het project. Typische procedures omvatten het verkrijgen van goedkeuringen, de overdracht van eigendom en het vrijgeven van een product in productie. Meestal je aftekenen op een project afgerond door het uitvoeren van testen voor het team te garanderen heeft het werk en de status update rapporten opgeleverd om de voltooiing aan te geven.

Voeren acceptatie testen. Informele acceptatie methoden omvatten het invullen van een installatie of een gebeurtenis. Formele aanvaarding methoden omvatten gebruikerstesten tegen het begin van het project planningsfase vastgestelde criteria. Bijvoorbeeld, software ontwikkelingsprojecten kenmerkend functioneel systeem en testen gebruiker aan te tonen dat het product werkt zoals bedoeld. Als gebruikers ontdekken dat het product niet voldoet aan hun behoeften, ze verwerpen de leverbaar en herzieningen moeten worden gemaakt voor afronding van het project kan plaatsvinden.

Maak een sign-off document. Deze aanvaarding overeenkomst staan ​​de criteria project succes. Maak bijvoorbeeld een checklist om een ​​rapportage systeem ontworpen om de registratie van de tijd besteed aan medewerkersvrijwilligerswerk mogelijk te maken te testen. Gebruikers moeten bevestigen dat zij een op intranet gebaseerde vorm kunnen gebruiken om te dienen en bekijk alleen hun uren op geselecteerde activiteiten. Managers mag alleen in staat zijn om de opmerkingen van de werknemers te beoordelen onder hun toezicht. De aanvraag dient een e-mail te sturen naar zowel de manager en de werknemer tot kennisgeving van de indiening. Werknemers moeten in staat zijn om verzoeken dat aanvullende activiteiten worden toegevoegd aan het aanmeldingsformulier.

Het verkrijgen van de definitieve afronding van het project de goedkeuring van klanten, sponsors en stakeholders. Deze mensen kunnen papieren kopieën van de aanvaarding te ondertekenen of gebruik maken van online sjablonen of formulieren, zoals die door de Microsoft Office website. Gebruik bijvoorbeeld een InfoPath formulier om visueel te tonen de status van het project door het gebruik van voorwaardelijke opmaak die laat zien en verbergt afbeeldingen op basis van de status van het project.

Hints

In plaats van op papier gebaseerde teken off procedure, stuur dan een e-mailbericht. Bijvoorbeeld met behulp van Microsoft Outlook, drukt u op de toetsen "CTRL / N" om een ​​nieuw bericht te maken. Vanuit het menu "Options", klikt u op de "Use stemknoppen" schakelknop. Selecteer de "goedkeuren; Weigeren" optie. In de "Subject:" veld, typt u een korte omschrijving van het project dat u wilt dat de e-mail ontvanger af te tekenen. U kunt invoegen extra teksten, afbeeldingen of documenten. Klik op de knop 'Verzenden'. Uw ontvangers ontvangen een e-mailbericht met de richtlijn "Stem door te klikken Stem in de groep Reageren boven." Klik op de "Tracking" knop op uw oorspronkelijke bericht om te zien wie heeft goedgekeurd en die heeft afgewezen.

Share This Post