Index / tech / Hoe tot informatie toevoegen Na een EndNote in Word

Share This Post

tech

Hoe tot informatie toevoegen Na een EndNote in Word

Standaard Microsoft Word 2007 plaatsen eindnoten aan het einde van de pagina en geen informatie kan worden toegevoegd voordat de pagina eindigt. Wilt u meer informatie toe te voegen na de eindnoot, dan moet je instrueren Word aan de eindnoot plaats a

Advertisement

Standaard Microsoft Word 2007 plaatsen eindnoten aan het einde van de pagina en geen informatie kan worden toegevoegd voordat de pagina eindigt. Wilt u meer informatie toe te voegen na de eindnoot, dan moet je instrueren Word aan de eindnoot plaats aan het einde van de sectie in plaats van het einde van de pagina.

Wat je nodig hebt

Microsoft Word 2007

Start Microsoft Word 2007 en een document dat aanvullende informatie nodig heeft na de eindnoot openen.

Richt de cursor in het belangrijkste gebied van het document dat de eindnoot bevat en klik vervolgens op de invoegpositie te plaatsen.

Selecteer het tabblad 'Verwijzingen' aan de bovenkant van het scherm Word 2007, indien nodig, om de verwijzingen lint weer te geven. Klik op de knop die wordt weergegeven door een kleine halve doos met een pijl naast het in de rechterbenedenhoek van de sectie "Voetnoten". De "Voetnoot en Endnote" dialoogvenster verschijnt op het scherm.

Kies de "Eindnoten" radioknop uit de sectie "Location" van de "Voetnoot en Endnote" dialoogvenster.

Klik op het drop-down menu aan de rechterkant van de "Eindnoten" knop en klik op "End of Section" uit de lijst met opties.

Selecteer de knop "Apply" in de rechterbenedenhoek van de dialoog "Voetnoot en Endnote" vak aan de wijziging toe te passen. Selecteer de knop "Annuleren" van het dialoogvenster om het vak in plaats daarvan te sluiten.

Maak een nieuwe sectie na de eindnoot en voordat de pagina pauze. U kunt nu uw aanvullende informatie na de eindnoot maar vóór het einde van de pagina.

Share This Post