Index / Eten drinken / Hoe tot droge huid fenegriekbladeren

Share This Post

Eten drinken

Hoe tot droge huid fenegriekbladeren

De beste tijd om de bladeren of bloemen van fenegriek halen is net nadat ze zijn begonnen met open tijdens de ochtenduren. Fenegriek bladeren worden vaak gebruikt in de Indiase keuken, die curry gerechten, bijgerechten zoals Naan brood en garnituren

AdvertisementDe beste tijd om de bladeren of bloemen van fenegriek halen is net nadat ze zijn begonnen met open tijdens de ochtenduren. Fenegriek bladeren worden vaak gebruikt in de Indiase keuken, die curry gerechten, bijgerechten zoals Naan brood en garnituren zoals chutney omvat. Hele bladeren worden gebruikt in salades en als garnering. Er zijn drie manieren om fenegriekbladeren drogen: magnetron, oven, en drogen aan de lucht.

Wat je nodig hebt

Hele fenegriek bladeren

magnetron

papieren handdoeken

Conventionele oven

bakplaat

Droogrek

magnetron Methode

Leg een vel papier handdoek in de magnetron. Schik een handvol van de bladeren op de papieren handdoek. Spreid ze voorzichtig uit, zodat de lucht vrij door de bladeren kan passeren.Bedek de bladeren zachtjes met een ander papieren handdoek en sluit de magnetron deur.

Stel de magnetron's "koken" optie op de lage stand, stelt u de kooktijd gedurende 10 seconden, en druk op "starten."

Open de deur en draai de bladeren over. Herhaal dit proces. Laat de bladeren voor meer dan 10 seconden per keer niet drogen zonder ze te draaien.

Conventionele oven Methode

Verwarm de oven voor op 225 graden F.

Schik de fenegriek verlaat gelijkmatig op een schone bakplaat. Wacht tot de oven de gewenste temperatuur heeft bereikt alvorens de bakplaat in het midden rek van de oven.

Controleer de bladeren elke 10 minuten draaien tot ze de gewenste droogheid te bereiken. Het draaien van de bladeren is niet nodig als je een heteluchtoven gebruiken.

Air-droge methode

Schik de bladeren gelijkmatig op een droogrek op een droge plaats. Zorg ervoor dat er geen gevaar voor vochtigheid of contact met direct zonlicht.

Turn vertrekt om de paar uur.

Verwijderen van bladeren droogrek na ten minste twee dagen. Controleer of bladeren zijn voldoende droog.

Hints

Naast hun alomtegenwoordige gebruik in curries en andere gerechten in verband met Zuid-Aziƫ, fenegriek complimenten ook aardappelen en kipgerechten.

Als u een heteluchtoven gebruikt, zal het droogproces sneller. Stel de droogtijd dienovereenkomstig.

Bereid de bladeren voor het drogen zo snel mogelijk na het oogsten. Dit zal helpen de bladeren hun hoge ijzergehalte te behouden.

Drogen kruiden moet niet in direct zonlicht worden gehouden, omdat dit zorgt ervoor dat ze bruin worden en beschadigt de voedingsstoffen.

Gebruik uw magnetron voorzichtig als u deze methode kiest. Dit is de snelste manier om bladeren te drogen, maar het is ook de makkelijkste manier om over-droog en de bladeren worden beschadigd.

Share This Post