Index / Gezondheid / Hoe tot 13 pond te verliezen in twee maanden

Share This Post

Gezondheid

Hoe tot 13 pond te verliezen in twee maanden

Als je te zwaar bent, het verliezen van 13 pond. van overgewicht in twee maanden is een realistisch doel dat kan worden bereikt door het plegen van regelmatige lichaamsbeweging en het eten van gezond voedsel. Het verliezen van gewicht zal u zich bete

AdvertisementAls je te zwaar bent, het verliezen van 13 pond. van overgewicht in twee maanden is een realistisch doel dat kan worden bereikt door het plegen van regelmatige lichaamsbeweging en het eten van gezond voedsel. Het verliezen van gewicht zal u zich beter voelt over jezelf en daarnaast zul je gezondheid ook profiteren van het. Volgens het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, verliezen zo weinig als vijf tot 10 procent van uw totale lichaamsgewicht zal uw bloedsuiker, bloeddruk en cholesterolgehalte in het bloed te verbeteren.

Verminder je calorie-inname met ongeveer 800 calorieën tot 13 pond te verliezen. in twee maanden. De CDC website dat een pond vet evenaart 3500 calorieën en gezond gewichtsverlies kan worden bereikt door het verlies van niet meer dan 1-2 pond. per week.

Doe jezelf niet ontnemen door het uitsnijden van hele groepen voedingsmiddelen of verminderen van je calorie-inname meer dan nodig. Vervang ongezonde voedingsmiddelen met gezondere alternatieven. Drinken vetarme of magere melk in plaats van volle melk. Eet bruine rijst, groenten, fruit en volkoren pasta die complex "langzaam verteren" koolhydraten zijn en beter voor u dan enkelvoudige koolhydraten, die verteren snel en insuline te verhogen. Eet mager vlees zoals kalkoen en kip in plaats van vet vlees. Niet uitgesneden vetten. Eet onverzadigde vetten, zoals notenpasta en olijfolie, die een gezonde cholesterol op peil te houden en maak je een vol gevoel.

Oefening drie dagen van de week om je stofwisseling te verhogen. Wandelen, zwemmen, lopen, fietsen of gebruik maken van cardiovasculaire fitnessapparatuur om de hartslag te brengen. Dagelijks ten minste 30 tot 45 minuten per dag.

Bouwen spierweefsel door het opnemen gewichtheffen in uw oefening regime. Muscle maakt het lichaam meer vet verbranden, want het dwingt de stofwisseling de hele dag actief te blijven. Het uitoefenen van alle lichaamsdelen drie dagen van de week.

Vermijd het drinken van alcohol, omdat niet alleen het uitlekken van uw energie niveaus, het bevat ook veel lege calorieën en geen voedingswaarde.

Zorg voor voldoende slaap, want terwijl je slaapt je lichaam herstelt zich. Je moet zeven tot negen uur slaap per nacht, volgens de National Sleep Foundation. Gebrek aan slaap maakt je vermoeid, en dan zal je stofwisseling niet werken op het optimale niveau.

Stok met uw oefening routine en gezonde eetgewoonten om uw gewichtsverlies te behouden zodra uw doel bereikt is. Laat ze een deel van uw levensstijl.

Share This Post