Index / tech / Hoe toevoegen of verwijderen van een e-mailaccount in Outlook 2007

Share This Post

tech

Hoe toevoegen of verwijderen van een e-mailaccount in Outlook 2007

Microsoft's Outlook-programma is een e-mail client die verbinding kan maken met firmacentrale servers of naar populaire webmail providers, zoals Gmail, Yahoo! en Hotmail. Aansluiten op een online e-mailaccount is eigenlijk een heel geavanceerd proces

AdvertisementMicrosoft's Outlook-programma is een e-mail client die verbinding kan maken met firmacentrale servers of naar populaire webmail providers, zoals Gmail, Yahoo! en Hotmail. Aansluiten op een online e-mailaccount is eigenlijk een heel geavanceerd proces, maar Outlook kan de setup stroomlijnen en te houden is eenvoudig voor u; het moet alleen een paar fundamentele stukjes informatie, zoals de e-mailprovider en uw gebruikersnaam en wachtwoord. Het toevoegen of verwijderen van e-mailaccounts meestal vereist slechts een paar minuten van uw tijd.

Wat je nodig hebt

Bestaande e-mailaccount

Het toevoegen van een e-mailaccount

Open Outlook 2007 als dit nog niet is geopend. U kunt Outlook openen door te klikken op de knop Start in de linkerbenedenhoek van uw scherm en het selecteren van "Alle programma's" en vervolgens "Microsoft Office" en vervolgens "Microsoft Office Outlook 2007."

Klik op de optie 'Extra' aan de bovenkant van het venster en selecteer 'Accountinstellingen ... "

Klik op de "New ..." knop net onder de "E-mail" tab naam.

Selecteer het type e-mailprovider die u nodig hebt en klik op 'Volgende'. Tenzij je een gevorderde gebruiker met een zeer ongebruikelijke e-mail configuratie bent, moet u de eerste optie, het label selecteer "Microsoft Exchange, POP3, IMAP of HTTP."

Typ uw naam, e-mailadres en wachtwoord in de juiste velden in en klik op 'Volgende'. Outlook zal beginnen te zoeken naar de server instellingen voor uw e-mailprovider. In de meeste gevallen zal Outlook de instellingen automatisch te vinden, maar je kan het nodig zijn om te wachten voor een paar minuten.

Klik op "Finish" wanneer Outlook verbinding maakt met uw e-mailaccount om de installatie te voltooien.

Het verwijderen van een e-mailaccount

Open Outlook als het niet al open. U kunt Outlook vinden door te klikken op de knop Start in de linkerbenedenhoek van het scherm en vervolgens te kiezen voor "Alle programma's" en vervolgens "Microsoft Office" en vervolgens "Microsoft Office Outlook 2007."

Klik op het menu 'Extra' aan de bovenkant van het venster en selecteer vervolgens "Accountinstellingen ..."

Selecteer de account die u wilt verwijderen en klik op de knop "Verwijderen". Klik op "OK" wanneer Outlook vraagt ​​om een ​​bevestiging van de verwijdering rekening.

Hints

Als Outlook de instellingen server niet automatisch kan vinden wanneer u een nieuw e-mailaccount toe te voegen, vinkt u het vakje naast 'Handmatig server of extra server configureren "in plaats van het typen van uw naam en e-mailadres. Klik vervolgens op "Next" en voer de opgegeven instellingen voor uw server; je nodig hebt om het type account (zoals POP3 of IMAP), de inkomende server en de uitgaande server kennen. Dit is een meer geavanceerde aanpak die u hulp bij nodig heeft. Voor een webmail-account, raadpleeg de support sectie van de website van de e-mailprovider. Als het proberen om verbinding te maken met een bedrijf exchange server, contact opnemen met IT-ondersteuning van uw bedrijf personeel.

Het verwijderen van een e-mailaccount neemt het uit Outlook, maar niet de gegevens die uw computer gedownload van de rekening, zoals e-mails en contacten te verwijderen. U kunt deze informatie in het tabblad "Data Files" onder delete "Accountinstellingen."

Share This Post