Index / Careers & Work / Hoe toe te passen voor Wal-Mart Careers

Share This Post

Careers & Work

Hoe toe te passen voor Wal-Mart Careers

Het aanvragen van een carrière bij de Fortune 500 conglomeraat Wal-Mart biedt een steeds groeiende sector van kans. Of het nu een aspirant professional, zoals een arts van optometrie, vrachtwagenchauffeur, business executive, apotheker, kleinhandels

Advertisement

Het aanvragen van een carrière bij de Fortune 500 conglomeraat Wal-Mart biedt een steeds groeiende sector van kans. Of het nu een aspirant professional, zoals een arts van optometrie, vrachtwagenchauffeur, business executive, apotheker, kleinhandels bediende, kleinhandels medewerker of store manager, zal Wal-Mart u reserveren een plek als je de cut te maken. Van militaire veteranen naar de universiteit stagiaires voor afgestudeerden van de prestigieuze MBA-scholen, Wal-Mart biedt een mogelijkheid om een ​​baan te zetten in een carrière in plaats van simpelweg een salaris. De aanvraagprocedure begint op de Wal-Mart corporate website en van daaruit gaat offline interviews, assessments en eventueel een offerte.

Bezoek Wal-Mart & rsquo; s corporate website (zie Referenties) en klik op de link voor "Careers." Potentiële werknemers hebben de mogelijkheid om een ​​aanvraag voor een breed scala aan functies in de detailhandel, de farmacie, logistiek, zakelijke, optometrie en transport. Klik op de link voor de divisie die u zou willen werken voor en zoek de beschikbare vacatures. Een pop-up venster zal verschijnen.

Meld u aan om toegang tot actuele vacatures op het Wal-Mart corporate site te krijgen door te klikken op de & ldquo; Join Now & rdquo; knop in het pop-up venster. Eenmaal geregistreerd, log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord in om te beginnen met het bekijken van open posities.

Klik op de & ldquo; Nu solliciteren & rdquo; knop op een vacature die uw interesse vangt en waarvoor u over de vereiste kwalificaties. De typische sollicitatie zal ongeveer 30 minuten in beslag te nemen en blijft open gedurende 60 dagen voor de voltooiing. De aanvragers moeten invullen van de aanvraag, het verstrekken van accurate details en onthullen alle gevraagde informatie. Onvolledige aanvragen kunnen worden geweigerd. Kandidaten van belang zijn voor Wal-Mart zal instructies via e-mail of telefoon met betrekking tot de volgende stappen in het wervingsproces te ontvangen.

Woon alle benodigde interviews en geef eventuele evaluaties die nodig zijn voor de positie waarin je solliciteert. Veel banen zal enige vorm van beoordeling hebben, in aanvulling op het interview, om set kandidaten elkaar helpen. In je interviews, bereid zijn om uw carrière doelen te bespreken en hoe Wal-Mart kan u helpen uw doelen te bereiken. Nog belangrijker, voor te bereiden om te bespreken hoe u kunt bijdragen aan Wal-Mart en helpen voldoen aan bedrijfsdoelstellingen en doelstellingen. Stel vragen over Wal-Mart en in plaats van simpelweg het beantwoorden van vragen. Dergelijke vragen kunnen zijn & ldquo; Waar komt Wal-Mart ziet zichzelf als een organisatie van vijf jaar vanaf nu & rdquo?; of & ldquo; Hoe belangrijk is een ervaren sieraden koper voor de nieuwe lijn van de vrouwen & rsquo; s accessoires Wal-Mart is van plan om volgende maand onthullen & rdquo?; Dergelijke vragen laten zien onderzoek voordat het interview en een grote belangstelling om je vaardigheden af ​​te stemmen op de doelstellingen van Wal-Mart.

Share This Post