Index / Bedrijf / Hoe toe te passen voor een Steward Job

Share This Post

Bedrijf

Hoe toe te passen voor een Steward Job

Een carrière als stewardess kan heel lonend zijn, vooral als je dol op reizen. Maar de kwalificaties voor een stewardess carrière kan heel streng zijn, en het loont om zorgvuldig te controleren van de job voor u van toepassing. Leren zo veel als je k

Advertisement

Een carrière als stewardess kan heel lonend zijn, vooral als je dol op reizen. Maar de kwalificaties voor een stewardess carrière kan heel streng zijn, en het loont om zorgvuldig te controleren van de job voor u van toepassing. Leren zo veel als je kunt over wat er nodig is om een ​​stewardess te zijn en hoe u kunt toepassen kan stimuleren uw kansen op het krijgen van de taak die u wilt.

Wat je nodig hebt

Hervat

Zoek een recent exemplaar van je CV. U moet de gegevens op je cv informatie aan alle papierwerk of online applicaties te voltooien. Controleer uw CV zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de kwalificaties voor een stewardess positie, die variëren van luchtvaartmaatschappij tot luchtvaartmaatschappij.

Je hebt een middelbare school diploma en misschien een hbo-opleiding als goed. Je moet ook aan de fysieke eisen van het werk, inclusief de mogelijkheid om zware bagage te tillen boven je hoofd en de mogelijkheid om eenvoudig door de gangpaden van het plan te bewegen te voldoen. Deze kwalificaties worden uitgebreid toegelicht tijdens het interview proces, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u aan deze basiseisen voor het aanbrengen.

Maak een lijst van luchtvaartmaatschappijen die u zou willen werken. Focus op luchtvaartmaatschappijen die vliegen uit uw huis naar de luchthaven, maar houd in gedachten dat je zou kunnen hebben om uit te werken van de luchtvaartmaatschappij hub stad als je de baan te krijgen.

Meld u aan op de website van elke luchtvaartmaatschappij en klik op de Careers of Work for Us link. Gebruik de sitemap aan de onderkant van de pagina als je niet een link bovenaan te zien.

Verander de categorie "Stewardess" job om een ​​lijst met openingen zien en informatie krijgen over hoe toe te passen. Elke luchtvaartmaatschappij maakt gebruik van zijn eigen proces om nieuwe stewardessen te huren, dus lees de instructies aandachtig.

Veel luchtvaartmaatschappijen, waaronder Southwest, houden periodieke jobbeurzen voor would-be stewardessen. Tijdens deze evenementen, elke steward vult een applicatie en gaat door middel van een kort interview proces. De luchtvaartmaatschappij bepaalt welke aanvragers verder wil interviewen, en de afdeling Human Resources dan contacten elke kandidaat als nieuwe mogelijkheden openen.

Share This Post