Index / Careers & Work / Hoe toe te passen voor een niet-Emergency Medical Transport Driver Position

Share This Post

Careers & Work

Hoe toe te passen voor een niet-Emergency Medical Transport Driver Position

Steeds een niet-dringende medische vervoer bestuurder vereist een uitstekende rij-record, de mogelijkheid om een ​​patiënt, enorme geduld en geweldige mensen vaardigheden te tillen. Deze job houdt het transporteren van personen tussen hun huizen en z

AdvertisementSteeds een niet-dringende medische vervoer bestuurder vereist een uitstekende rij-record, de mogelijkheid om een ​​patiënt, enorme geduld en geweldige mensen vaardigheden te tillen. Deze job houdt het transporteren van personen tussen hun huizen en zorginstellingen of van de ene gezondheidszorg voorziening naar de andere. Vanwege de aard van deze vacature, kunt u gevraagd worden om een ​​criminele achtergrond controleren passeren. Het bezitten van een EMT certificering van welke aard dan profiteert u in deze lijn van het werk.

Controleer ziekenhuis websites in uw gebied voor vacatures op dit gebied. Ambulancediensten, verpleeghuizen, hospice bedrijven, volwassen dagcentra en uw gemeente op de vergrijzing zijn ideale plekken om te beginnen wanneer het proberen om een ​​functie als niet-dringende medische transport chauffeur veilig te stellen.

Update uw CV om ervoor te zorgen dat alle relevante ervaring in de lijst staat. Lijst onderwijs, spreekvaardigheid in een vreemde taal en persoonlijke attributen die je een voorsprong kan geven als een kandidaat voor de functie. Het hebben van CPR certificering is een pluspunt.

Zorg ervoor dat u een schone factuur van de gezondheid, die van essentieel belang is in deze lijn van het werk. De meeste potentiële werkgevers zullen een grondig lichamelijk onderzoek dat er geen medische problemen die mogelijk kunnen interfereren met je nieuwe baan onthult vereisen.

Wees drugs en alcohol vrij. Als u een aanvraag voor een niet-dringende medische vervoer bestuurder, verwacht te worden getest voor gebruik of misbruik van amfetaminen, cannabinoïden (THC), cocaïne, opiaten en fencyclidine (PCP).

Inschrijven voor cursussen, zoals reanimatie en eerste hulp. Als je met succes kunnen voldoen aan de basiscriteria en bereid zijn om wat tijd in opleiding klassen te brengen, zult u een sterke kandidaat voor een niet-dringende medische vervoer bestuurder positie.

Share This Post