Index / Persoonlijke financiën / Hoe toe te passen voor een Credit Card Voordat een faillissement wordt geloosd

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe toe te passen voor een Credit Card Voordat een faillissement wordt geloosd

Er zijn momenten waarop een credit card nodig is, ook al een persoon in afwachting van een faillissement zou kunnen hebben. Een veel voorkomende reden van een credit card nodig is in deze tijd is om een ​​auto te huren. Sommige nutsbedrijven en kabel

Advertisement

Er zijn momenten waarop een credit card nodig is, ook al een persoon in afwachting van een faillissement zou kunnen hebben. Een veel voorkomende reden van een credit card nodig is in deze tijd is om een ​​auto te huren. Sommige nutsbedrijven en kabel providers kan ook een credit card nodig, in tegenstelling tot een bankpas of prepaid kaart. De meeste autoverhuurbedrijven zal niet instemmen met debet- en prepaid-kaarten en die vereisen dat een last van $ 250 tot $ 500 in de periode van de huur tegen de kaart worden beoordeeld, en zelfs na de terugkeer van de huurauto, kan het tot een week voordat het geld wordt hersteld beschikbare krediet van de kaart.

Beslis over welke bank of credit union biedt de beste voorwaarden en voordelen voor een beveiligde credit card. Een beveiligde credit card vereist dat u geld op een spaarrekening die fungeert als zekerheid voor de creditcard uitgegeven aan u stort. De kredietlimiet van de kaart is het bedrag van uw spaargeld borg die nodig heeft om een ​​minimum van $ 300 en een maximum van $ 5000 zijn.

Zorg ervoor dat de bank of credit union u staten kiest duidelijk dat het rapporteert aan alle drie de kredietbureaus, omdat dit zal u helpen om het herstel van krediet moet u uw betalingen op tijd.

Vul de vereiste toepassing. Meestal kan online gebeuren.

Stuur een cheque of postwissel voor uw eerste storting, omdat dit de uitgifte van de kaart zal versnellen. Anders wordt de bank of credit union wachten op uw fondsen om duidelijk alvorens u een creditcard.

Wachten op de komst van uw kaart in 2-6 weken en dan gebruik maken van uw kaart in een voorzichtige manier. Probeer te voorkomen dat het gebruik van meer dan 50 procent van uw kredietlimiet op een bepaald moment en altijd meer betalen dan het minimum bedrag per maand.

Hints

Als het huren van auto's is de voornaamste reden waarom u krijgt een credit card, proberen om een ​​kaart die verzekering geeft op de huurauto zonder extra kosten te vinden. Sommige beveiligde credit cards biedt dit voordeel en het zal u geld besparen en hoofdpijn.

Als u in een hoofdstuk 13 faillissement, moet u de toestemming van uw curator veilig te stellen voor het aanvragen van een credit card. Doet u dit niet kan resulteren in de trustee het verzoek aan de rechter om uw faillissement te ontslaan of te converteren naar een hoofdstuk 7 of leggen een andere vorm van sanctie tegen je.

Share This Post