Index / wettelijk / Hoe toe te passen voor CRBA van uw kind en de VS Paspoort indien geboren in de Filippijnen

Share This Post

wettelijk

Hoe toe te passen voor CRBA van uw kind en de VS Paspoort indien geboren in de Filippijnen

Een Consulaire Verslag van Geboorte in het buitenland (CRBA) is een gecertificeerd document aangeboden aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar oud. Het document wordt alleen afgegeven aan een kind geboren uit ouders die Amerikaans staatsburger. Een ki

Advertisement

Een Consulaire Verslag van Geboorte in het buitenland (CRBA) is een gecertificeerd document aangeboden aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar oud. Het document wordt alleen afgegeven aan een kind geboren uit ouders die Amerikaans staatsburger. Een kind die het burgerschap bij de geboorte verworven is ook toegestaan ​​om een ​​aanvraag voor het document. Het document wordt erkend door de Social Security Agency, scholen en diverse instellingen in het land. Het wordt beschouwd als vergelijkbaar met geboorteakten die worden aangeboden door de autoriteiten in de staten.

Wat je nodig hebt

Proof USC Parent's van het burgerschap: US Paspoort, Geboorteakte

USC Parent's 5 jaar aanwezigheid in de Verenigde Staten voorafgaand aan de conceptie van het kind: Werkgelegenheid, School verslagen.

Geboorteakte Child's

Huwelijkscontract

Het verkrijgen van de Consulaire Verslag van Geboorte in het buitenland aanvraagformulieren en ervoor zorgen dat u alle vereiste gegevens voor het proces van documenten. U zult minstens drie pasfoto's van uw kind en twee van de ouders nodig hebben. De foto's presenteren u moeten identiek zijn. De autoriteiten vereisen ook originele geboorteakte van uw kind uit de Filipijnen. Een kopie van dit document is ook nodig. Als uw kind al de school is het bijwonen, moet u zijn foto's te leveren tegen verschillende leeftijden. Als ouder moet je ook bewijs dat u een Amerikaanse burger te bieden. Als je getrouwd bent, moet u uw huwelijksakte te produceren. Voor ouders die niet getrouwd zijn, een beëdigde verklaring bewijzen dat je bent ouder van het kind nodig is.

Betaal de kosten van de aanvraag voor de consulaire verslag van Geboorte in het buitenland als je eenmaal alle documenten die nodig zijn hebben verzameld. De kosten van de aanvraag kan variëren van tijd tot tijd, maar vanaf augustus 2011, was het $ 100. Deze vergoeding wordt betaald als je gaat voor uw afspraak bij de Consulaire Afdeling. U wordt verplicht om de vergoeding te betalen in contanten of credit card. Een deel van de creditcards die worden geaccepteerd onder Diners Club, Discover, American Express, Visa en MasterCard. Afgezien van de kosten van de aanvraag, wordt u ook gevraagd worden om tegemoet te komen aan de leveringskosten, want zodra het rapport klaar is, wordt het per koerier verstuurd. De vergoeding varieert ook afhankelijk van uw afleveradres.

Solliciteer voor een Amerikaans paspoort, zodra de Consulaire Verslag van Geboorte in het buitenland is goedgekeurd. Je moet de juiste documenten hebben om een ​​aanvraag voor een paspoort met inbegrip van een volledig ingevuld aanvraagformulier en de ontvangst te geven dat u een paspoort vergoeding hebben betaald. Als uw kind jonger dan 16 jaar oud en één van de ouders afwezig is, moet u een ondertekende verklaring van instemming vorm hebben. In een situatie waarin geen van de ouders beschikbaar is en slechts een bewaker aanwezig is, moet een bijzondere volmacht of voogdij verklaring tijdens de aanvraag worden ingediend.

Een afspraak na het verzamelen van alle benodigde documenten en het betalen van de vergoeding. Het kind tijdens het gesprek aanwezig te zijn en is het raadzaam voor beide ouders beschikbaar zijn. Als u een aanvraag voor een paspoort voor meer dan één kind, bent u verplicht om andere afspraken voor elk van hen te plannen.

Hints

Zorg ervoor dat u het bewijs van de relatie te bieden voordat de baby geboren was. (Afbeeldingen)

Breng bewijs van de ouders fysieke aanwezigheid van dezelfde locatie tijdens conceptio het kind. (PASPOORT ENTRY / EXIT STAMP, ontvangstbewijzen, vluchtschema)

U kunt een CRBA en een Paspoort van de VS toe te passen op hetzelfde moment.

Als het kind wordt buiten het huwelijk geboren zorg ervoor dat je te sterk bewijs dat de baby is echt uw kind.

Share This Post