Index / Huis / Hoe toe te passen Sand-Geweven Paint

Share This Post

Huis

Hoe toe te passen Sand-Geweven Paint

Als u op zoek bent naar een faux gepleisterde afwerking van uw muren of plafonds, gelden-zand textuur verf om deze look te verwerven. Het toepassen van zand textuur verf is ook zeer geschikt voor het verbergen van onvolkomenheden op het oppervlak van

Advertisement

Als u op zoek bent naar een faux gepleisterde afwerking van uw muren of plafonds, gelden-zand textuur verf om deze look te verwerven. Het toepassen van zand textuur verf is ook zeer geschikt voor het verbergen van onvolkomenheden op het oppervlak van muren of plafonds. Hoewel zand schilderij meer tijd in beslag dan gewone schilderen, met wat geduld en de juiste apparatuur kan kunt u uw huis een geheel nieuwe look.

Wat je nodig hebt

 • Drop-doeken

  grondverf

  -Sand structuurlak (stortklaar of afzonderlijke zand en verf te combineren)

  Roller met 3/4-inch nap

  Penseel

  Troffel

Bedek de vloer met drop-doeken. Prime de muren of plafonds met een primer. De meeste verven werken het beste wanneer toegepast op een grondlaag.

Kies het type van verf en kleur die u wenst. U kunt de aanschaf van een stortklaar textuur verf of het zand en verf apart en meng de twee. Volg instructies van de fabrikant voor het mengen van zand en verf.

Apply-zand textuur verf met een roller. Werken in kleine 2-by-2 voet patches. Rol het zand verf op in één richting werken weer aan een 90-graden, dan een lichtere druk uitoefenen op de rol en gaan in de richting begint opnieuw.

Gebruik een borstel om zand textuur verf aan te brengen op randen van muren of plafonds. Dompel de kwast in de verf, tik op de toppen van de borstelharen tegen het oppervlak.

Hints

Mix verf vaak vóór het dompelen van de wals en voor wanden en plafonds vaak zand kan naar de bodem van de verf.

Een 10-1 zand ratio verf wordt aanbevolen, met meer of minder zand toegevoegd afhankelijk van de textuur u wenst.

U kunt ervoor kiezen om patronen in zand textuur verf te maken met een kwast, spons of troffel. Als u niet tevreden bent met het uiterlijk, snel afvegen met een troffel en begin opnieuw.

Share This Post