Index / Huis / Hoe toe te passen Prepasted Wallpaper Border

Share This Post

Huis

Hoe toe te passen Prepasted Wallpaper Border

Het toepassen van pre-geplakt behang is heel anders dan de toepassing van de krant dat lijm aangebracht moet worden. De sleutel tot het maken van de grens er goed uitzien is om ervoor te zorgen dat wat je krijgt overeenkomt met de ruimte waar het moe

AdvertisementHet toepassen van pre-geplakt behang is heel anders dan de toepassing van de krant dat lijm aangebracht moet worden. De sleutel tot het maken van de grens er goed uitzien is om ervoor te zorgen dat wat je krijgt overeenkomt met de ruimte waar het moet worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld, als je negen voet plafonds (in tegenstelling tot de typische acht-foot plafond), zou je een bredere grens te gebruiken, misschien zelfs 12 inch breed, tot verrekening van de kamer. In ieder geval, het aanbrengen van pre-geplakt grens behang is ruim binnen de gemeenschappelijke doe-het-zelf-vermogen huiseigenaar.

Wat je nodig hebt

  • Pre-geplakt grens behang Pan water Plastic zak straight edge scheermes Spons Paper spreader Bucket

Verwijder het behang grens uit de verpakking en rol het. Plaats het ene uiteinde van het in de pan met water en haal deze door totdat de gehele lengte is nat. Vouw het papier, zodat de geplakte zijden elkaar raken.Leg de gevouwen grens tussen twee plastic zakken en laat hem gaan zitten. Hierdoor kan het papier om het water te genieten en te voorkomen dat ook vanuit het krimpen nadat u van toepassing zijn op de muur.

Vul de emmer ongeveer half vol met water. Plaats de spons in het water. Breng het behang door te beginnen in een hoek, ontvouwt het als je gaat. Indien mogelijk, gebruik een natte spons te helpen verwijderen de bellen tussen het papier en de muur als je het toepast.

Reinig overtollige lijm van de muur met een natte spons, wringen het vaak. Spreid het papier glad met het behang spreader om te helpen het bindmiddel werken zijn best.

Open een nieuw pakket behanggrens en overeenkomen met het patroon aan het einde van de grens u enkel aangebracht op de wand. Gebruik een rechte rand en een scheermes om een ​​goede naad te maken. Herhaal stap 1 tot 4 totdat het project is afgerond.

Hints

Lees altijd de instructies die bij het behang grens. Voorzichtig sneed de behang met het scheermes zoals het zal scheuren als je te snel te snijden of te veel druk uit te oefenen. Zorg ervoor dat u schoon te maken uit de overtollige pasta van de muur.

Laat je niet wallpaper volledig opdrogen als het tussen de plastic zakken. De instructies op de grens behang moet hoe lang vertellen. Niet te veel druk niet van toepassing bij het gebruik van het papier spreider aangezien het de grens zou kunnen scheuren.

Share This Post