Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe toe te passen Inslag Hair Extensions

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe toe te passen Inslag Hair Extensions

Inslag hair extensions kunnen worden gekocht bij de meeste schoonheid aanbod winkels in zowel synthetische vezel of 100 procent menselijk haar. Inslagen zijn haarlokken die zijn geweven in lange, doek bands. De banden, niet de feitelijke uitbreiding

Advertisement

Inslag hair extensions kunnen worden gekocht bij de meeste schoonheid aanbod winkels in zowel synthetische vezel of 100 procent menselijk haar. Inslagen zijn haarlokken die zijn geweven in lange, doek bands. De banden, niet de feitelijke uitbreiding haar, zijn wat je aan uw natuurlijke lokken. Inslagen worden toegepast op je haar met een speciaal soort latex lijm speciaal gemaakt voor hair extensions. Geef je haar de lengte en lichaam dat je wilt door het toepassen van inslag hair extensions.

Wat je nodig hebt

Rat-tail kam

Klem

Schaar

Inslag hair extensions

Latex uitbreiding lijm

Maak een horizontale deel over de rug van je hoofd ongeveer 2 tot 3 inch van de nek van je nek. Clip de rest van je haar uit de buurt.

Meet het deel en snij een inslag iets kleiner dan de afmeting.

Een dunne lijn van lijm langs de ruwe zijde van de band aan de bovenkant van de inslag.

Op de lijm-zijde van de inslag aan het deel, ongeveer 1/4 inch van de wortels. Lichtjes op je vingers langs de inslag.

Houd de uitbreiding plaats gedurende ongeveer 30 seconden tot de lijm te drogen. Unclip je haar en een andere horizontale deel over de rug van je hoofd ongeveer 1/2 inch boven het eerste deel.

Herhaal de toepassingen die tot u bij net onder de kruin van je hoofd. Extensions toegepast niet hoger zal zichtbaar zijn.

Maak een horizontale deel ongeveer 1/2 inch boven je linkeroor. Snijd een inslag iets kleiner dan het deel en herhaal de toepassingen die tot u bij net onder de tempel. Herhaal dit proces voor de andere kant van je haar.

Share This Post