Index / Huis / Hoe toe te passen Geweven Plafond Verf op een 1960 Pleister Swirl Plafond

Share This Post

Huis

Hoe toe te passen Geweven Plafond Verf op een 1960 Pleister Swirl Plafond

Het toepassen van getextureerde plafond verf op een plafond met een 1960 pleister swirl patroon geeft de kamer een moderne uitstraling. Veel woningen gebouwd in de jaren 1960 gebruik gemaakt van een pleister jas met een krul patroon op de plafonds. G

AdvertisementHet toepassen van getextureerde plafond verf op een plafond met een 1960 pleister swirl patroon geeft de kamer een moderne uitstraling. Veel woningen gebouwd in de jaren 1960 gebruik gemaakt van een pleister jas met een krul patroon op de plafonds. Gips installateurs gebruik gemaakt van een stijve borstel om het gips haar kolken textuur te geven, waardoor er diepe groeven in het oppervlak van de pleister is. Een 1960-stijl gewervelde plafond heeft zijn ribbels voorafgaand verzacht het aanbrengen van structuur verf. Geweven verf zal niet verbergen de diepe ribbels op een onvoorbereid swirl patroon plafond.

Wat je nodig hebt

 • Drop doek

  plastic plaat

  afplakband

  Ladder

  Veiligheidsbril

  Stof masker

  Palm sander

  Grove korrel schuurzool

  Vacuüm

  gips primer

  4-inch penseel

  3/8-inch dutje roller

  Paint-stick

Bescherm de vloer van de kamer met een doek. Bedek de wanden met plastic folie, gebruikt plakband aan de kunststof plaats te houden. Het voorbereiden van een 1960 pleister werveling plafond voor textuur verf zorgt voor veel cement stof.

Het opzetten van een ladder in een hoek van de kamer. Zet een veiligheidsbril en een stofmasker.

Verwijder de ruggen uit het gips swirl plafond met behulp van een palm schuurmachine uitgerust met een grove korrel schuren pad, werken vanuit elke wand naar het midden van het plafond met cirkelvormige bewegingen. Verander de schuurzool toen zij haar gruis verliest.

Reinigen van de stof aan het plafond met een stofzuiger.

Breng een 3- tot 6-inch-brede strook van gips primer aan het plafond naast de muren en rond de lampen met een 4-inch penseel. Bedek het resterende deel van het plafond met gips primer met een 3/8-inch verfrol. Laat het gips primer droog volledig volgens de fabrikant aanbevolen droogtijd.

Reinig het gips primer van de 4-inch penseel en 3/8-inch nap rol volgens het gips primer fabrikant clean-up instructies.

Roer de getextureerde verf met een stok totdat een gelijkmatige consistentie. consistentie van de structuur verf hangt af van de afgewerkte look - getextureerde verven hebben verschillende kwaliteiten, variërend van een fijn zand textuur aan een grof stucwerk-look textuur.

Breng een 3- tot 6-inch-brede strook textuur verf aan het gips plafond rond de lampen en waar het plafond voldoet aan de muren, met behulp van de 4-inch penseel aan de structuur verf te smeren.

Verf het gips plafond met de textuur verf en de 3/8-inch dutje roller, te beginnen in de ene hoek en het werken door de kamer in 3- of 4-voet-brede pleinen. Meng de randen van elk vierkant elkaar, waardoor een naadloos oppervlak. Laat de textuur verf volledig opdrogen volgens droogtijd instructies van de textuur verf's.

Share This Post