Index / Huis / Hoe toe te passen Flux Copper Pipes

Share This Post

Huis

Hoe toe te passen Flux Copper Pipes

Flux is de stof die wordt gebruikt waarmee soldeer gelijkmatig te verdelen bij het werken met koperen leidingen. correct wordt toegepast, flux reinigt koperen leidingen naar een optimale omgeving voor een succesvolle solderen creëren. Leer hoe u flux

Advertisement

Flux is de stof die wordt gebruikt waarmee soldeer gelijkmatig te verdelen bij het werken met koperen leidingen. correct wordt toegepast, flux reinigt koperen leidingen naar een optimale omgeving voor een succesvolle solderen creëren. Leer hoe u flux van toepassing op koperen leidingen om de beste resultaten te bereiken.

Denk aan de twee soorten flux te gebruiken wanneer u werkt met koperen leidingen. Vertinnen flux bevat soldeer bits; plakken flux geen soldeer toegevoegd aan maar wateroplosbaar voor eenvoudige reiniging. Realiseer je dat extra soldeer is noodzakelijk wanneer u werkt met koperen leidingen die de hoeveelheid opgenomen in vertinnen flux vervangen.

Kies een hars op basis van flux die goed werkt te solderen koperen leidingen. Het alternatief voor een harsvloeimiddel een zuur flux die wordt gebruikt om zwaardere metalen solderen (en niet voor gebruik op koperen buizen.)

Zorg ervoor dat de koperen leidingen te solderen schoon zijn. Open de flux pasta container en meng de flux met behulp van de flux borstel. Meng totdat de flux is grijs van kleur. Gebruik de kleine borstel die wordt geleverd met de flux pasta om een ​​dikke laag flux toe te passen op alle schone oppervlakken van de koperen buizen - de buitenkant van de leidingen en op de hulpstukken binnenkant van de buis. Wanneer de koperen buizen in de juiste positie worden aangebracht, draai de buizen enigszins naar flux gelijkmatig bekleden van de koperen buizen voordat u soldeer toe.

Dry passen de flux-bedekte koperen buizen voordat u soldeer om een ​​goede pasvorm.

Hints

Maak de flux borstel voor en na toepassing flux om koperen leidingen als ongewenste puin een negatief effect heeft op het soldeerproces kan hebben.

Draag beschermende kleding voordat u koperen leidingen solderen om uw veiligheid te garanderen tijdens het solderen.

Share This Post