Index / Huis / Hoe toe te passen Buitenkant Pleisterwerk naar Styrofoam

Share This Post

Huis

Hoe toe te passen Buitenkant Pleisterwerk naar Styrofoam

Synthetische stucwerk aangebracht over een Styrofoam isolatie wordt aangeduid als exterieur isolatie en afwerking System (EIFS). De werkwijze, ontwikkeld in de jaren 1950 in Europa, is gebruikt in de Verenigde Staten sinds 1970. Het proces voegt isol

AdvertisementSynthetische stucwerk aangebracht over een Styrofoam isolatie wordt aangeduid als exterieur isolatie en afwerking System (EIFS). De werkwijze, ontwikkeld in de jaren 1950 in Europa, is gebruikt in de Verenigde Staten sinds 1970. Het proces voegt isolerende eigenschappen aan de muur die door de synthetische stucwerk; het stucwerk zal uitzetten en krimpen met het weer, dus het behoud van een waterdichte afdichting.

Wat je nodig hebt

 • Stijve Styrofoam isolatie

  bouw lijm

  Glasvezel mesh

  Synthetische stucwerk base coat

  Synthetische stucwerk top coat

  Troffel

Construct de stud wanden en framing van het huis met behulp van normale woningbouw technieken. Schede de muren met triplex of Oriented Strand Board.

Bevestig het Styrofoam isolatieplaat aan de buitenmuur mantel met behulp van de bouw lijm. Naast de lijm kan nieten of dakspaan nagels worden gebruikt om extra verbinding tussen het multiplex en isolatie.

Bedek de isolatie met een glasvezel netwerk. Staple het gaas aan de piepschuim om het op zijn plaats te houden totdat de eerste laag van het acryl-polymeer synthetische stucwerk wordt toegepast.

Breng de eerste laag van de synthetische stucwerk. Deze laag kan worden aangebracht met een troffel of gespoten op de glasvezel mesh. Toepassing door spray is meestal gedaan met professionele apparatuur en gedaan door EIFS aannemers.

Breng de aflak van de synthetische stucwerk materiaal. Deze laag is getint om de gewenste kleur voor de toepassing. De deklaag wordt aangebracht door spuiten en wordt meestal uitgevoerd door professionele schilders. De apparatuur die nodig is en de beschikbaarheid van de synthetische stucwerk beperkt deze stap professionals.

Share This Post