Index / Tuin / Hoe to Kill the Green Fruit Beetle

Share This Post

Tuin

Hoe to Kill the Green Fruit Beetle

De groene vruchten kever groeit tot ongeveer een inch-en-een-half lang en heeft een iriserende groene glans aan zijn exoskeleton. Vaak verward met hun kleinere ten opzichte van de Japanse kever, groen fruit kevers voeden zich met fruitbomen. Deze kev

AdvertisementDe groene vruchten kever groeit tot ongeveer een inch-en-een-half lang en heeft een iriserende groene glans aan zijn exoskeleton. Vaak verward met hun kleinere ten opzichte van de Japanse kever, groen fruit kevers voeden zich met fruitbomen. Deze kevers meest voorkomende aanvallen rijpe of rottend fruit, zoals tomaten, vijgen, perziken en pruimen, maar ze niet leiden tot zo veel schade als de Japanse kevers noch hun larven schadelijk zijn voor de planten. Als het echter noodzakelijk om een ​​populatie van groen fruit kevers beheersen, zijn er manieren om te gaan doen.

Wat je nodig hebt

 • Zeep water

  Water

  Plastic fles soda

  Druivensap

  Fruit schillen of stukken

  Milky Spore bacterie

Verwijder alle mest, blad palen en maaisel uit het gebied rondom uw fruitbomen. Deze koele, vochtige gebieden aan te trekken groen fruit kevers volwassen wanneer ze klaar zijn om hun eieren te leggen. Het voorkomen van volwassen kevers uit het leggen van eieren zal het aantal larven die uitgroeien tot volwassen kevers te verminderen.

Zet uw composthoop vaak, als je die hebt, aan een groeiende larven bloot te leggen. Verwijder larven wanneer je ze vinden en verdrinken ze in een sopje.

Overstroming het getroffen gebied gedurende ten minste twee dagen van grote grub bevolking te doden. Na de overstromingen, ervoor te zorgen dat een goede drainage bestaat, zodat de grond in de buurt van uw fruitbomen niet vochtig genoeg is om volwassen kevers terug naar het gebied te trekken om meer eieren te leggen zal blijven.

Oogst rijp fruit vaak, en zo snel verwijder alle rot of gevallen fruit mogelijk te maken. Door het verwijderen van fruit, zodra het volwassen wordt, zul je de groene fruit kever bron van voedsel te beperken, en je zult ervoor zorgen dat u het meeste uit uw oogst te krijgen.

Bouw kever vallen door waarbij de koppen uit plastic frisdrankflessen en omkeren ze in de rest van de fles om een ​​trechter te vormen. Vul de fles met een paar duim van druivensap en water en voeg een paar stukjes fruit of fruit schillen. Hang de vallen van de getroffen bomen tot volwassen kevers te vangen.

Solliciteer Paenibacillus popilliae bacterie, ook wel Milky Spore, op de grond rond uw fruitbomen. Dit product werd ontworpen om de larven van kevers Japanse doden, maar het kan ook tegen andere larven zijn. Een toepassing van Milky Spore kan enkele jaren duren, en het maakt niet planten, dieren of heilzaam insectenpopulaties schaden.

Hints

Omdat groen fruit kevers en Japanse kevers lijken, vast te stellen voor bepaalde of de kevers invloed zijn op uw fruitbomen groene vrucht kevers of Japanse kevers. Als ze de Japanse kevers, moet u controlemethoden onmiddellijk te lanceren om te voorkomen dat de kevers raakt er in uw omgeving. Eenmaal gevestigd, volwassen Japanse kevers verslinden bladeren, bloemen en vruchten, en de larven voeden zich met de wortels van fruitbomen en grassen die het vermogen van de plant om water uit de grond te trekken beïnvloeden. Populaire controlemethoden voor de Japanse kevers onder vallen, commerciële insecticiden en de toepassing van Paenibacillus popilliae bacterie, die speciaal is ontworpen om de Japanse kever larven te doden.

Commerciële insecticiden weinig doen om groene vrucht kevers volwassen schaden, dus doe geen moeite ze te gebruiken. Over-toepassing van deze stoffen zal niet alleen ineffectief, maar kan ook andere dieren en nuttige insecten die uw tuin bevolken schaden.

Share This Post