Index / Tuin / Hoe to Grow Wortelen Met behulp Aeroponics

Share This Post

Tuin

Hoe to Grow Wortelen Met behulp Aeroponics

Wortelen zijn een van de meest voorkomende groenten in huis tuinen. Deze smakelijke wortelgewassen komen in een verscheidenheid van maten en te groeien in de meeste gemiddelde bodems. Aeroponics is de wetenschap van het kweken van planten zonder bode

AdvertisementWortelen zijn een van de meest voorkomende groenten in huis tuinen. Deze smakelijke wortelgewassen komen in een verscheidenheid van maten en te groeien in de meeste gemiddelde bodems. Aeroponics is de wetenschap van het kweken van planten zonder bodem. In tegenstelling tot de hydrocultuur, steenwol werkt zonder onder te dompelen de wortels in een voedingsoplossing. Een systeem dat levert periodieke sprays voedingsstoffen dient te voeden en water de wortels in aeroponic tuinen. Groeiende wortelen in een luchtteelt tuin elimineert de noodzaak voor wieden en ongediertebestrijding behandelingen.

Wat je nodig hebt

  • Aeroponic tuin kit

    wortel zaden

    Aeroponic voedingsoplossing

    Mes

Stel uw aeroponic kweekset op een zonnige locatie. Volg de instructies die bij de kit om de verschillende kit onderdelen, zoals de luchtteelt kamer, hydro-verstuiver jets, watertoevoer en afvoer aan te sluiten.

Verdeel de speciale mesh houders over de binnenkant van de kleine groeiende kamers. Dit mesh stof helpt Houd de kleine wortel zaden in plaats terwijl ze ontkiemen en beginnen te groeien. Plaats twee of drie zaden in elke groeiende kamer.

Plaats de groeikamers in de sleuven of inkepingen in de steunconstructie. Bedek de bovenkant van de luchtteelt tuin met de damp schild. Deze duidelijke omslag maakt warmte en licht overdracht, terwijl de kleine zaden vochtig en warm.

Vul het nutriënt toevoerkamer met de aanbevolen voedingsoplossing, volgens de instructies van de fabrikant. Open de kleppen om het water naar de aeroponic kamer in te voeren. Stel de hydro-controller om de aanbevolen instelling voor wortelen en andere knolgewassen. Dit verzekert een gelijkmatige en continue aanvoer van fijne dampmist de onderkamer milieu vochtig en vochtig houdt.

Controleer uw wortel zaden elke dag. Zodra de zaailingen de top van de groeiende kamer rand bereiken, knijp uit alle, maar de sterkste zaailing in elke kamer. Laat deze stevige zaailingen te groeien naar volwassenheid.

Onderzoek de wortels van uw wortels in de buurt van de tijd van volwassenheid. Deze tijdsduur kan variëren, afhankelijk van het type wortelen u planten. Controleer het zaad pakket label voor benaderende rijping data. Bekijk de ontwikkeling van wortel wortels door het opheffen van de lade dat de groeiende kamers van het aeroponic kamer bevat. Oogst de wortels zodra ze volwassen worden door het snijden van de blootgestelde wortels van de bodems van de groeiende kamers. Ontsmetten en hergebruik van de groeiende kamers voor nieuwe zaailingen.

Hints

Plant een paar wortelzaden elke week in lege kamers te laten groeien tot een lange oogstseizoen te creëren.

Volg de reiniging en onderhoud instructies die bij uw aeroponic tuin kit. De vochtige omgeving in de vochtige kamers verhoogt het risico van schimmel en algengroei, waardoor het belangrijk om de tuin kit schoon en zuiver te houden.

Share This Post