Index / Tuin / Hoe to Grow-Koreaanse Meloenen

Share This Post

Tuin

Hoe to Grow-Koreaanse Meloenen

Meloenen groeien in de lente, zomer en herfst, in een waaier van verschillende soorten en cultivars. Koreaanse meloenen zijn afkomstig uit Azië en Zuid-Korea en zijn voorzien van dunne gouden huid, bleke perzik naar wit vlees, en meloen-achtige smaak

AdvertisementMeloenen groeien in de lente, zomer en herfst, in een waaier van verschillende soorten en cultivars. Koreaanse meloenen zijn afkomstig uit Azië en Zuid-Korea en zijn voorzien van dunne gouden huid, bleke perzik naar wit vlees, en meloen-achtige smaak. Koreaanse meloenen kan glad of gestreepte huid en cirkelvormig of langwerpig, afhankelijk van de cultivar. Zij hebben behoefte aan meloen passende beplanting omgevingen te bloeien en vrucht dragen.

Wat je nodig hebt

  • organische compost

    Hand vork

    Kunstmest

    Mulch

Plant Koreaanse meloen zaden of zaailingen in het voorjaar als de grond en de lucht warm tot 65 tot 70 graden F. Meloen planten zal falen in vorst of koude, natte grond. Plant Koreaanse meloenen in gebieden met drie tot vier maanden zomers om ze ten minste 55 dagen van warm groeiende geven.

Kies de juiste planten sites. Koreaanse meloenen moeten volledige blootstelling aan de zon de hele dag, een snelle afwatering en een goede luchtcirculatie. Laat 2 voeten van de ruimte per plant in de rij en 6-8 voet tussen de rijen.

de grond alleen in je gemarkeerde aanplant sites te werken en middelen te besparen te wijzigen. Graven in de top 10 centimeter in een 6-inch band, en draai 3-4 duim van organische compost in de natuurlijke bodem voor een losse, vochtige en voedzame stichting. Meng 5-10-10 meststof in de top 3 inch, aanwijzingen van de fabrikant, voor een boost in de voeding.

Plant Koreaanse meloen zaden 1/2 tot 3/4 inch diep in je aanplant sites. Plant zaailingen voor een snellere start, in de gaten zo diep en breed als hun kluiten.

Water per Koreaanse meloen zaad of zaailing met 2 inches van het water aan de bodem af te wikkelen en te onderhouden wekelijks water geven van dit bedrag. Verspreid 2 inches van organische mulch in een 2-foot cirkel rond elke plant de bodem vochtig en vrij van onkruid te houden.

Kunstmest de meloenen met 33-0-0 kunstmest een week nadat ze bloeien, met een snelheid van 1 eetl. per plant. Giet de meststof op de bodem aan de zijde van de steel en meng deze in de top 2 inches van bodem en water.

Hints

Harvest Koreaanse meloenen op hun vervaldatum. Laat geen van deze meloenen op de wijnstok voor verdere rijping - ze zullen rotten of zonnebrand.

Share This Post