Index / Tuin / Hoe to Grow Dragon Fruit Indoors

Share This Post

Tuin

Hoe to Grow Dragon Fruit Indoors

Dragon fruit is ontstaan ​​in Midden-Amerika. Ook wel pitaya fruit, deze plant is sinds de 13e eeuw verbouwd. Dragon fruit, net als andere cactus, moet warm groeiomstandigheden. Wanneer pitaya rijpt, het maakt een uitstekende eating fruit of componen

AdvertisementDragon fruit is ontstaan ​​in Midden-Amerika. Ook wel pitaya fruit, deze plant is sinds de 13e eeuw verbouwd. Dragon fruit, net als andere cactus, moet warm groeiomstandigheden. Wanneer pitaya rijpt, het maakt een uitstekende eating fruit of component voor wijn en smaakstoffen. Wanneer het wordt gebruikt in verse of gedroogde vorm dragon fruit biedt caroteen, spijsvertering vezels, eiwitten, fosfor, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3 en vitamine C.

Wat je nodig hebt

 • Pot

  Rocks

  Zand

  Latwerk

  Potgrond

  Water

  Plastic voedsel wrap

  Tandenstoker

  Zonnig raam of zon lamp

  warmtelamp

Kies uw installatie. Dragon fruit kan groeien uit zaden, maar veel mensen de voorkeur aan een zaailing zodat de cactus sneller groeit. Het verkrijgen van de zaailing van een betrouwbare kwekerij. Degenen die cactus verkopen zijn het meest geneigd om dragon fruit aan te bieden.

Plaats de rotsen in de bodem van een pot die tenminste 2 voet diep en breed, gevolgd door een 2-inch bekleding van zand voor een goede drainage. Plaats een hekwerk in het midden en giet in een goede potgrond om het te houden op zijn plaats. Duw de zaailing naar beneden in het vuil dus gewoon de top gluurt door de bodem.

water toe te voegen aan de bodem. Het moet vochtig maar niet vochtig aanvoelen. Dragon fruit is gevoelig voor wortelrot. Ook, zoals een succulente het houdt natuurlijk veel water, zodat je niet nodig om het al te nat te houden.

Dek de pot met een stuk doorzichtig plastic voedsel opslag met kleine gaatjes gepord door. Een tandenstoker werkt goed. Verplaats de pot aan een deels zonnig raam of in de voorkant van een groei licht. Dragon fruit is ongeveer 4 uur direct zonlicht per dag, gevolgd door een gedeeltelijke licht voor nog eens 4.

Regel de temperatuur van de ruimte waarin je draak vrucht groeit. Ze houden van het rond 100 graden F. Een warmtelamp kan de gewenste temperatuur te verschaffen.

Verplaats de zaailing dieper in de grond. Na ongeveer twee weken, moet de zaailing ongeveer 3 inches groot zijn. Het is nu klaar om verder omlaag te verplaatsen in de bodem, zodat het niet-root gebonden wordt. Verplaats het zorgvuldig, voorzichtig schudden van de wortels om het te verplaatsen en vervolgens te vervangen in de pot, waardoor ongeveer 1 inch uit de grond. Wanneer de plant groeit ongeveer 6 inches, bind het aan de tralies voor de veiligheid. Uw installatie moet beginnen bloeien in ongeveer zes tot acht maanden.

Krijg fruit door het koppelen van Hylocereus undatus en Hylocerus polyrhizus zaailingen en cross-bestuiven hen. Wacht tot de bloemen van zowel openen, meestal 's nachts, dan verzamelen stuifmeel van helmknoppen van zowel planten met een wattenstaafje dragen aan de stempel van de andere plant. Je hebt net het werk van bijen en andere bestuivers gedaan.

Eenmaal fruit ontwikkelt, let op tekenen van rijpheid voor het plukken van de vruchten. De huid zal verschijnen geel of rood in plaats van groen, de vrucht zal gemakkelijk los te maken van de boom, een rijke fruitige aroma zal uitzenden van de dragon fruit, en de vrucht zal tender voelen wanneer geperst.

Share This Post