Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe Tight Moet een Suit Jacket Be?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe Tight Moet een Suit Jacket Be?

Voor een man die een pak draagt, de pasvorm van de jas is een essentieel element van het beeld dat hij projecteert. Als de jas te strak zit, kunnen de mensen zien hem als onhandig en ineffectief. Als het te los zit, kan hij lui en onverzorgd uitzien.

Advertisement

Voor een man die een pak draagt, de pasvorm van de jas is een essentieel element van het beeld dat hij projecteert. Als de jas te strak zit, kunnen de mensen zien hem als onhandig en ineffectief. Als het te los zit, kan hij lui en onverzorgd uitzien. Een vakkundige montage jasje, maar projecteert een persoon die er alle vertrouwen in, goed verzorgde en doordachte.

Als u probeert op jasjes, verhogen en verlagen je armen om ervoor te zorgen dat de jas trekt niet op de schouders; Zorg ervoor dat de jas valt naar de vorige positie, zonder dat u hoeft te trekken aan de stof. De armsgaten moet groot genoeg zijn om je armen vrij te bewegen zijn. Echter, net zoals je moet niet opofferen comfort voor stijl, hoeft het omgekeerde niet doen, hetzij. Wanneer u uw armen en schouders bewegen, laat een lichte gezelligheid.

Check out de colbertje vanuit alle hoeken. Zorg ervoor dat het kan worden dichtgeknoopt zonder de bodem voorzijde persen of de zijkant of achterkant ontluchtingen gapend geopend. Aan de andere kant, kijk uit voor een boxy look of een te ruime gevoel in de borst, schouderbladen of achter. De stof van de jas moet soepel vallen en de jas moet iets worden aangepast voor een frisse, professionele uitstraling.

De klassieke Amerikaanse pak hangt redelijk rechttoe op het lichaam. Een man met een slanke, atletische bouw kunnen de voorkeur uit te checken Britse en Europese stijlen van jassen die bekend staan ​​om taps toelopende tailles en kan een beetje krap in de achterzijde met geen openingen te gapen zijn. Dit is een meer nauwkeurige pasvorm dan een lossere fitting jas die kunnen vereisen aanpassingen om de juiste fit te krijgen. Een man met een grote omvang kan een executive-stijl aan te passen, ontworpen voor meer ruimte in de taille nodig.

Terwijl de traditionele pak jas is gemaakt van wol of wol mix, zijn niet alle jassen bedoeld formeel of zakelijk te zijn. Een jonge man kan genieten van het dragen van een casual, nauwsluitend langere jas gemaakt van een lichtgewicht stof of mengsel. De jas kan gedragen worden als onderdeel van een pak of met jeans en misschien een trendy of retro hoed. Zo'n jas kan worden gedragen open, met of zonder een gelijkspel.

Share This Post